Eve Online > Dyskusje ogólne
Puny god. [było: Odp: POLITYKA W EVE]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Rash'kan w Sierpnia 30, 2013, 09:40:31 ---Ni chu, wszystko lvl 5, dobrze działa, możesz wyciągnąć nieco ponad 5s, jak offlinujesz płytę, w systemie jest loki ze skirmish mindlinkiem, a Ty masz impla, inaczej zawsze jest bliżej 7 niż 6 nawet.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że EFT to dla ciebie biblia? ok, niech będzie.
Dobra, czyli efektem motyla jak ta cała kilkusekundowa afera ma się do polityki? Który powerblok przeze mnie upadnie? ;D
Jabolex:
--- Cytat: Rash'kan w Sierpnia 30, 2013, 09:40:31 ---Ni chu, wszystko lvl 5, dobrze działa, możesz wyciągnąć nieco ponad 5s, jak offlinujesz płytę, w systemie jest loki ze skirmish mindlinkiem, a Ty masz impla, inaczej zawsze jest bliżej 7 niż 6 nawet.
--- Koniec cytatu ---
No to jeszcze ile zajmuje cepowi zalookowanie celu?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Sierpnia 30, 2013, 09:59:05 ---No to jeszcze ile zajmuje cepowi zalookowanie celu?
--- Koniec cytatu ---
To nia ma znaczenia, ważne że napisałem coś, co odbiega od świętego EFT ;D
No i sam rozumiesz, w ogólnej polityce EVE ten fit i parę sekund odgrywa ogromna rolę ;D Aż duma mnie rozpiera że jestem taką ważną personą ;D
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Sierpnia 30, 2013, 09:59:05 ---No to jeszcze ile zajmuje cepowi zalookowanie celu?
--- Koniec cytatu ---
Otwórz sobie fit cepa, prawym na scanres i z menu wybierz sobie statek.
Rash'kan:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 30, 2013, 09:21:52 ---Rash, zlituj się, chcesz mi powiedziec że masz skille toćka w toćkę jak ja? :-X
Ja pitolę, najfajniejsze jest to że fit jednego lokiego stał sie dla co niektórych problemem na miarę polityki w EVE ;D
Normalnie Rash z Sokołem podbiliście tak swoja zajebistość że szczytu jej w chmurach juz nie widać ;D
--- Koniec cytatu ---
Stary napisałem do tej pory 2 posty na ten temat, jeden to screen Twojego fitu z eft, drugi to wytłumaczenie jak można wyciągnąć 5s, chyba w swoim zacietrzewieniu już ślepniesz.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 30, 2013, 09:43:43 ---Rozumiem że EFT to dla ciebie biblia? ok, niech będzie.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że Ty o swoim align time wiedziałeś na podstawie liczenia go stoperem i/lub przeliczaniu intertii i masy.
--- Koniec cytatu ---
Ale ja nie mówię czy fit jest zły czy dobry, tylko czy Pusio wie w ogóle czym lata i o czym mówi :)
Oczywiście jeżeli wypadł 2km od czegokolwiek to nie miał żadnych szans uciec, niezależnie od align timu i przypuszczam, że tak własnie było, bo za przeskakujący t3 niewiele osób w ogóle rzuca się na decloack.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej