Eve Online > Dyskusje ogólne
Puny god. [było: Odp: POLITYKA W EVE]
VonBeerpuszken:
Rash, mnie po prostu rozbawiło do granic to , że wkleiłem pierwszy lepszy loss jako zobrazowanie mojej wypowiedzi na temat róznic zachowania mieszkańców róznych regionów, a w rezultacie fit tego lokiego urósł do problemu ogólnej polityki ;D I dalej sobie czytam jak to kilka osób udowadnia swoja zajebistość bo nie zgadzaja się np. 2 sekundy ;D
Rozumiałbym ten problem, gdyby temat był w dziale fitów.... ale ktos kto nie ma nic ciekawego do powiedzenia w temacie rozkręca idiotyczna pyskówkę bo ma nadzieję że mi dojebie.
A ja sie po prostu świetnie bawię widząc starych chłopów zachowujących sie jak dzieci ;D
I wciąż mi nikt nie odpowiedział na pytanie, jak te sekundy maja sie do polityki?
I tak, często gęsto sprawdzam czas alignu itp stoperem w różnych sytuacjach, bo czasy potrafią się róznic, choćby dlatego że czasami masz metę przed dziobem, a czasami musisz sie obrócić.
Rash'kan:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 30, 2013, 10:12:53 ---A ja sie po prostu świetnie bawię widząc starych chłopów zachowujących sie jak dzieci ;D
--- Koniec cytatu ---
No najbardziej dziecinne zachowanie to:
- Nie masz racji tam jest 5 sekund!
- Ale tutaj jest napisane coś innego...
- Sfabrykowane dowody!
- No, ale wszystko wygląda ok...
- EFT to dla Ciebie bibilia??? Mi mama mówiła, że alignuje się w 5!
Wiec nie udawaj, że zachowujesz sie lepiej tylko oddawaj tę łopatkę tej!
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Rash'kan w Sierpnia 30, 2013, 10:18:35 ---
Wiec nie udawaj, że zachowujesz sie lepiej tylko oddawaj tę łopatkę tej!
--- Koniec cytatu ---
Ni chu! nie oddam !!! Fajnie sie bawię :D
I wiesz co? Mi by sie nawet nie chciało bawić we wklejanie i sprawdzanie fitów, chyba że miałbym przymus udowadniania wszystkim jaki jestem zajebisty ;D
Bo prawda jest taka, że ta sekunda czy dwie miałyby znaczenie w klasycznych statkach, a nie w t3 z nullifierem, który nie ważne czy ma 5, czy 8 sekund, zawsze z godnościa sobie odwarpuje z bańki, chyba że bedzie miał właśnie takiego pecha że wyląduje niecałe 2km od przeciwnika. Bicie piany o to że czas podany przeze mnie rózni sie od tego w EFT, w dodatku w temacie mającym sie nijak do fitowania statków jest niczym innym jak chęcia pokazania jaki to jest się zajebistym w każdym calu. Przypomina to wytykanie literówki w dyskusji o zyciu seksulanym bizonów ;D
kamel:
aż żal dupę ściska...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Kamel w Sierpnia 30, 2013, 10:24:53 ---aż żal dupę ściska...
--- Koniec cytatu ---
Może pawulonek na rozluźnienie mięśni ? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej