Eve Online > Dyskusje ogólne
Puny god. [było: Odp: POLITYKA W EVE]
VonBeerpuszken:
Rash, zlituj się, chcesz mi powiedziec że masz skille toćka w toćkę jak ja? :-X
Ja pitolę, najfajniejsze jest to że fit jednego lokiego stał sie dla co niektórych problemem na miarę polityki w EVE ;D
Normalnie Rash z Sokołem podbiliście tak swoja zajebistość że szczytu jej w chmurach juz nie widać ;D
Gaunt:
all 5 baby
Dux:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 30, 2013, 09:21:52 ---Rash, zlituj się, chcesz mi powiedziec że masz skille toćka w toćkę jak ja? :-X
--- Koniec cytatu ---
Eee .... czyli masz lepsze niż all lev V? :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Sierpnia 30, 2013, 09:23:53 ---Eee .... czyli masz lepsze niż all lev V? :P
--- Koniec cytatu ---
Mam dla Ciebie propozycję, zrób w EFT fit na all v i na swoich skillach, o dziwo, na swoich czasami wychodzą lepsze parametry.
Ah... zaraz się okaże że mam kijowy EFT ;D
Poza tym panowie EFT warriorzy, jakbyście nie zauważyli, to co pokazuje EFT bardzo często sie mija z tym co jest w grze. Ale skoro EFt to dla WAS wyrocznia.... nie mam więcej pytań ;D
P.S.: jesteście pewni że ustawiając all lvl V, EFT wrzuca rzeczywiście all, a nie tylko te wymagane do zafitowania poszczególnych modułów? Bo bardzo często chciałem zmodyfikować jakiś skill poboczny który ma wplyw na pewne parametry, ale w EFT nie był ujęty (np. honeycombing)
Rash'kan:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 30, 2013, 09:26:58 ---Mam dla Ciebie propozycję, zrób w EFT fit na all v i na swoich skillach, o dziwo, na swoich czasami wychodzą lepsze parametry.
Ah... zaraz się okaże że mam kijowy EFT ;D
Poza tym panowie EFT warriorzy, jakbyście nie zauważyli, to co pokazuje EFT bardzo często sie mija z tym co jest w grze. Ale skoro EFt to dla WAS wyrocznia.... nie mam więcej pytań ;D
P.S.: jesteście pewni że ustawiając all lvl V, EFT wrzuca rzeczywiście all, a nie tylko te wymagane do zafitowania poszczególnych modułów? Bo bardzo często chciałem zmodyfikować jakiś skill poboczny który ma wplyw na pewne parametry, ale w EFT nie był ujęty (np. honeycombing)
--- Koniec cytatu ---
Ni chu, wszystko lvl 5, dobrze działa, możesz wyciągnąć nieco ponad 5s, jak offlinujesz płytę, w systemie jest loki ze skirmish mindlinkiem, a Ty masz impla, inaczej zawsze jest bliżej 7 niż 6 nawet.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej