Eve Online > Dyskusje ogólne
Puny god. [było: Odp: POLITYKA W EVE]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 29, 2013, 20:51:01 ---Nie no puszek poważnie, ten fit nie ma dobrych stron ::)
--- Koniec cytatu ---
Ten fit miał jedno jedyne konkretne przeznaczenie. Cóż, tak się czasami robi, dostosowuje statek do konkretnego zadania :)
PS: czyżby ten fit miał wpływ na, cytuję: POLITYKA W EVE? ;D
SokoleOko:
Zdechłeś na kampie, bo to coś potrzebowało 8 sekund, żeby zebrać się do warpa. No i ten storyline disruptor podczas gdy nadal potrzeba było implantu do CPU :)
CATfrcomCheshire:
ziewk
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 29, 2013, 21:31:29 ---Zdechłeś na kampie, bo to coś potrzebowało 8 sekund, żeby zebrać się do warpa. No i ten storyline disruptor podczas gdy nadal potrzeba było implantu do CPU :)
--- Koniec cytatu ---
Geniuszu ty mój... od mniemanologii błednej ;D
Zdechłem na bramie bo wyrzuciło mnie niecałe 2km od stojącego w miejscu cepa (już dwukrotnie mi się to zdarzyło) i blisko Vigilanta (mam cię uświadomić jakie i do czego on ma bonusy?), implanty od CPU i powergrida mam zawsze ;D Ah..zaraz się dwiem że muszę mieć implanty bo mam slabe skile ;D
A story line Disr który tak strasznie ukłuł w oczko? Bo mi się walał po hangarze i idelanie pasował do fitu ;)
No i wbrew twojej "experckiej" opinii, zbierał sie do warpa w 5 a nie 8 sekund ;D
Sokoliku, mam dobrą radę, jak czegoś nie wiesz to się nie wypowiadaj bo udowadniasz mi tylko żeś niedowartościowany idiota. Twoje nieudolne próby mi dojebania robia się coraz bardziej śmieszne...a może raczej żałosne... jak ty sam ;)
EOT
Może ktoś posprzątać ten temat? Bo zaczynam mieć wrażenie że ten fit miał wielki wpływ na to co się dzieje na południu ;D
Rash'kan:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 30, 2013, 06:11:59 ---No i wbrew twojej "experckiej" opinii, zbierał sie do warpa w 5 a nie 8 sekund ;D
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej