Eve Online > NoobGarten
Historia aliansów i ważnych wydarzeńw w EvE na przestrzeni lat - gdzie szukać?
HammerSnake:
pewnie wszystkiego nie ma- trudno żeby nie anglojęzyczne korpy dbały o swoją historie po angielsku, kiedyś był konkurs na wiedzę o eve i wszystko sprawdzałem na wiki, między innymi chciałem się dowiedzieć co to cva :D
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Curatores_Veritatis_Alliance_%28Player_alliance%29
problem jest pewnie taki, że trzeba wiedzieć czego szukać.
Jakiś podwórkowych konfliktów pewnie nie ma, ale jeśli chodzi o jakieś ważniejsze wydarzenie to pewnie można znaleźć informację.
EmiLLos:
--- Cytuj ---Goonswarm was founded on 06/07/06 with the intention of causing the game to fail. They have been mostly unsuccessful at this with a few noteworthy exceptions. This corporation/alliance should be banned for their actions and continued ruining of the Eve community/economy. The alliance originally consisted of the sister corporations Goonfleet, GoonWaffe and GoonPlatoon, as well as allied corporations, since CCP had not yet seeded the Sovereignty skill. After the skill was seeded, Remedial, former Alliance Leader, merged GoonWaffe and GoonPlatoon into Goonfleet.
--- Koniec cytatu ---
Genialne :D
Doom:
Jeśli na c0venowym forum nie ma stosownego działu, to jedyne materiały po polsku jakie mi przychodzą do bani możesz znaleźć tutaj w ksod i fw, oraz ewentualnie archiwum. Niestety względnie mały odsetek tematów zawiera konkretne opisy itp rzeczy tego co się działo (takie które są ładnie opisane są autorstwa głównie Yogosa, który od dawna już nie jest mało aktywny w grze a na centrali w zasadzie przestał się udzielać)
Do tego możesz próbować szukać jak pisali wyżej na oficjalnych forach gry / poszczególnych organizacji
Asag:
Nie muszą być po polsku.
Danath Riddick:
Zobacz to. Może nie jest to obiektywne ale o swoich aliasach opowiadają założyciele bądź gówno dowodzący największych aliansów. Można się dowiedzieć jak to wyglądało z ich strony, trochę z poczuciem humoru
http://www.youtube.com/watch?v=5R5UF8owaTA
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej