Eve Online > NoobGarten

Historia aliansów i ważnych wydarzeńw w EvE na przestrzeni lat - gdzie szukać?

<< < (3/4) > >>

wooku:
Ja na przykład jestem ciekawy co się stało z BoB. Pamiętam, że jak kiedyś grałem pierwszy raz w EVE (dobre parę lat temu) to był najbardziej liczący się korp.

SokoleOko:

--- Cytat: wooku w Czerwca 11, 2013, 13:57:44 ---Ja na przykład jestem ciekawy co się stało z BoB. Pamiętam, że jak kiedyś grałem pierwszy raz w EVE (dobre parę lat temu) to był najbardziej liczący się korp.

--- Koniec cytatu ---

Alians.

Żyli sobie w Delve, aż zdradził ich jeden z dyrektorów, który zdisbandował alians. Odrodzili się jako Kenzoku, ale przegrali wojnę z Goonami. Potem mieli okres odrodzenia z Molle'm jako liderem IT Alliance i znów skończyło się failcascade. Teraz trochę ich korpów tworzyło alians Raiden., który właśnie zakończył działalność.

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 11, 2013, 13:59:14 ---Alians.

Żyli sobie w Delve, aż zdradził ich jeden z dyrektorów, który zdisbandował alians.

--- Koniec cytatu ---
Z perspektywy czasu...ciekawe jakby się losy BoBa potoczyły gdyby nie ten disband.  ::)

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Czerwca 11, 2013, 14:19:55 ---Z perspektywy czasu...ciekawe jakby się losy BoBa potoczyły gdyby nie ten disband.  ::)

--- Koniec cytatu ---

Biorąc pod uwagę liczbę zmiennych... po prostu niemożliwe do odgadnięcia.

W realu odpowiednikiem Twojego pytania byłoby "jak wyglądałoby życie na Ziemi, gdyby 65 mln lat temu nie jebnął meteoryt i dinozaury nie wyzdychały". Może dziś obaj bylibyśmy pokryci łuskami :P

wooku:
Skoro rozwiązał alians to czemu nie mógł go założyć na nowo ktoś inny?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej