Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (41/47) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 26, 2013, 19:15:41 ---Ktoś inny ma tu ze sobą problem dodając swoje trzy grosze w każdym temacie.

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że o sobie mówisz ?  ;D Bo gdzie nie zajrzę to widzę bezsensowne komentarze Rashkana, pisane chyba dla podbicia statów na forum  ;D
Ja też mógłbym pokazać kilka statków "mojej produkcji" i wielu wielu innych znanych mi osób którymi latają całe alianse,  z tym że mi i tym osobom zwisa czy ktoś o tym wie czy nie, nie potrzebuję uwielbienia i piedestałów, wystarzająco spełniony jestem w życiu realnym. Więc skończ z tą wazeliną, bo jeden guardian nie czyni z nikogo geniusza  :)
Ja rozumiem że "awans" z członka CBC na członka PBN może uderzyć do główki, ale nie przesadzaj, bo w bufonadzie Sokolikowi to ty nie dorastasz, poza tym wiele jego postów ma przynajmniej merytoryczną treść, musisz jeszcze popracować żeby dorównać idolowi  ;D

Rash'kan:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 26, 2013, 19:48:07 ---Rozumiem że o sobie mówisz ?  ;D Bo gdzie nie zajrzę to widzę bezsensowne komentarze Rashkana, pisane chyba dla podbicia statów na forum  ;D
Ja też mógłbym pokazać kilka statków "mojej produkcji" i wielu wielu innych znanych mi osób którymi latają całe alianse,  z tym że mi i tym osobom zwisa czy ktoś o tym wie czy nie, nie potrzebuję uwielbienia i piedestałów, wystarzająco spełniony jestem w życiu realnym. Więc skończ z tą wazeliną, bo jeden guardian nie czyni z nikogo geniusza  :)
Ja rozumiem że "awans" z członka CBC na członka PBN może uderzyć do główki, ale nie przesadzaj, bo w bufonadzie Sokolikowi to ty nie dorastasz, poza tym wiele jego postów ma przynajmniej merytoryczną treść, musisz jeszcze popracować żeby dorównać idolowi  ;D

--- Koniec cytatu ---

Tbh sądząc po tym co piszesz w mailach korpowych i na forum to zajmujesz sie tylko czystą teorią ;]
Twoja praktyka kończy się na forumowym trollowaniu.
Ton i to co piszesz faktycznie świadczy o tym jaki jesteś spełniony ^^

PS: I to ile piszesz :D
Ach już wiem, fora to Twoje "real life" :)

Naicinh:
Panowie jedziemy, w zoo nudno dzis i nie ma co robic. Prosze dorzucic do pieca...

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 26, 2013, 20:44:26 ---Tbh sądząc po tym co piszesz w mailach korpowych i na forum to zajmujesz sie tylko czystą teorią ;]
Twoja praktyka kończy się na forumowym trollowaniu.
Ton i to co piszesz faktycznie świadczy o tym jaki jesteś spełniony ^^

PS: I to ile piszesz :D
Ach już wiem, fora to Twoje "real life" :)

--- Koniec cytatu ---
W mailach korpowych?.... którego korpa? PBN czy CBC? A może Husarii?... odstaw chopie etanol bo to juz nawet nie są niałe myszki  ;D

Rash'kan:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 26, 2013, 21:39:08 ---W mailach korpowych?.... którego korpa? PBN czy CBC? A może Husarii?... odstaw chopie etanol bo to juz nawet nie są niałe myszki  ;D

--- Koniec cytatu ---

Tak dawno sie nie logowałeś, że już nie wiesz w jakim korpie jesteś? :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej