Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (40/47) > >>

mpp:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 26, 2013, 13:16:32 ---
2. Do PBN wróciłem skuszony obietnicą reaktywacji Cartelu. Niestety, minęły prawie 3 lata i czas przyznać mądrość powiedzeniu "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki". Przypominam, że chodzi tu o to, że za każdym razem gdy wchodzisz do rzeki, jest to inna rzeka. Dzisiejszy Cartel. to nie to co było kiedyś. Stąd decyzja o powrocie do v0lty, którą uważam za swój dom.

--- Koniec cytatu ---

Po prostu strzeliłeś jak zwykle EMO :D

bo nie ma cyferek bo wakacje są powinienes to wiedziec

a tak na marginesie to gl in volta (sam mialem czasami wkurw i mysl o powrocie do PL'i ale polacy to polacy :D)

Alice9:
tłumaczysz się Sokół jak po akcji z nastolatką przed policją że nie wiedziałęś że nieletnia - co to kogo obchodzi - napisz że chcesz przyfarmić dziurę bo nie ma na nową t3kę i wszyscy zrozumieją. A puchaty cię masakruje - medali swoich z czasów PRLU na stół rzucać nie musisz - wszyscy wiedzą że jesty tylko jeden polski FC  :)

Theronth:

--- Cytat: mpp w Czerwiec 26, 2013, 17:54:11 --- (sam mialem czasami wkurw i mysl o powrocie do PL'i ale polacy to polacy :D)

--- Koniec cytatu ---
Całkiem inna klasa.

Soul Slash:
Widze ze watek dyskucji nieco ewoluował... wiec pozwole sobie na zadanie dosc generalnego pytania .. Panie i Panowie z PBN napierd^&^& znowu czy tez nie ?
Pozdrawiam cała stara i nowa ekipe.

P.S
Kto do jasnej ch&*&* skasował mi moje orginalne konto na centrali z 2003r? :P

Rash'kan:

--- Cytat: Soul Slash w Czerwiec 26, 2013, 18:55:38 ---Widze ze watek dyskucji nieco ewoluował... wiec pozwole sobie na zadanie dosc generalnego pytania .. Panie i Panowie z PBN napierd^&^& znowu czy tez nie ?
Pozdrawiam cała stara i nowa ekipe.

P.S
Kto do jasnej ch&*&* skasował mi moje orginalne konto na centrali z 2003r? :P

--- Koniec cytatu ---

Napierdalamy!!

A co do Sokoła, super że teorie spiskowe wymyślają ludzie spoza PBNu, którzy ehem wiedzą.
Apropo postu Puszkena, myślę, że Sokół jest kimś więcej niż zwykłym napierdalatorem, o czym świadczy między innymi to, że starał się prowadzić flotki, organizował treningi, przygotowywał nawet training sity :D
Zresztą Guardian, którym lata c0ven i Cartel. jest jego produkcji :)

Ktoś inny ma tu ze sobą problem dodając swoje trzy grosze w każdym temacie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej