Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (42/47) > >>

VonBeerpuszken:
Nie, no, powiedz mi w jakich mailach korpowych i co piszę, bardzo mnie to interesuje :) Nie wykręcaj się od odpowiedzi dziecinną zagrywką  :)

Rash'kan:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 26, 2013, 21:56:58 ---Nie, no, powiedz mi w jakich mailach korpowych i co piszę, bardzo mnie to interesuje :) Nie wykręcaj się od odpowiedzi dziecinną zagrywką  :)

--- Koniec cytatu ---

Staram się dopasować do poziomu tak wielkiego forum warriora jak Ty ;]
A z hotdropperami w provi sobie juz poradzileś strategu?

Isengrim:
Rok 2013. VonBeerpuszken odkrywa, ze do korpow mozna wrzucac szpiegow.

(Z drugiej strony ja tez sie dziwie - kto by chcial miec szpiega w CVA)

Larving:
Ciekawe, że im mniej niektórzy reprezentują sobą w grze, tym więcej mają do powiedzenia na forum.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 26, 2013, 22:20:55 ---Staram się dopasować do poziomu tak wielkiego forum warriora jak Ty ;]
A z hotdropperami w provi sobie juz poradzileś strategu?

--- Koniec cytatu ---
Wooow...brawo! Znaczy to wypisywanie na korpowym to ten jeden mail z odnośnikiem do forum z małą propozycją i instrukcją dzialania dla paromiesięcznych charów?
Mam tylko nadzieję że pojąłeś w nim o co biega, bo pisałem tam do ludzi inteligentnych.
Rashkan, jesteś po prostu zajebisty  ;D Wyszpiegowałeś mnie i mój niecny i mroczny plan reagowania na droperów  ;D

--- Cytat: Larving w Czerwiec 26, 2013, 23:03:07 ---Ciekawe, że im mniej niektórzy reprezentują sobą w grze, tym więcej mają do powiedzenia na forum.

--- Koniec cytatu ---
Nieładnie tak pisać o swoim koledze z korporacji.

--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 26, 2013, 22:41:01 ---Rok 2013. VonBeerpuszken odkrywa, ze do korpow mozna wrzucac szpiegow.

(Z drugiej strony ja tez sie dziwie - kto by chcial miec szpiega w CVA)

--- Koniec cytatu ---
Wyobraź sobie że wiem co to są szpiedzy...ale żeby do Husarii wrzucać szpiega, poza tym chwalić się "wyszpiegowaniem" jednego maila to trzeba być idiotą na resorach  ;D Gdyby ten mail jeszcze byl jakiś wstydliwy... albo tajny...  ;D Ja na prawdę myślałem że ten genialny agent znalazł coś wstydiwego co napisałem np. po pijaku  ;D
A jakim trzeba być idiotą żeby w debilnej kłótni się zdradzić ?  ;D
Widzisz Inengrim, mi nawet nie przyszło do głowy że ktoś chciałby se dupę zawracać wsadzajac szpiega do korporacji która składa się w większości z afkerów i kerbirów....chyba że pewien propvp korp nie potrafi przelecieć się po Provi bez znajomości miejscowego intela  :-X

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 26, 2013, 21:48:33 ---Tak dawno sie nie logowałeś, że już nie wiesz w jakim korpie jesteś? :(

--- Koniec cytatu ---
Dupny z ciebie szpieg skoro nawet nie wiesz kiedy się loguje  :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej