Eve Online > Wsparcie techniczne
Artefakty w grze
Phobeus:
--- Cytat: Zenon Bombalina w Maj 07, 2013, 19:55:08 ---troll mode on:
i z tematu o artefaktach w grze zrobiła się dyskusja " Lapek czy blaszak, co lepsze do gier"
Just let me grab some pop-corn
troll mode off.
--- Koniec cytatu ---
Cicho bądź, my wiemy lepiej :P
observer:
Moj komp jest składany na AMD II x4 co wychodzi sporo taniej a wcale nie gorzej (przy zmianie procka na x4 640 wyszło by te 1730zł), ale jak chcesz Intela, to proszę bardzo, 1700, nie wyjdzie, ale nie dużo drożej.
To że 660M jest odpowiednikiem 650 zwykłej to trochę naciągane, wg testów masz odpowiednik radeona hd 7550 - http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html, sam mam takiego i bardzo sobie chwale, tylko linux nie podziela mojej radości i woli nvidie. Monitor jest HD, płyta z usb 3.0, tylko nie rozumiem po co ta obudowa za 200? Moja przyjęła już chyba piąty zestaw bebechów, nadal ma się dobrze, wszystkie śrubki pasują.
Zgudi:
Fajnie. Pytanie tylko czy lekko pociągnie EVE na full detalach + AA w 1920 na 1080px na większych bitwach?
observer:
Lekko to chyba nie, ale laptopy które wymieniłeś też tego lekko nie pociągną, grafika podobna, procek słabszy, tyle ze rozdzielczość mniejsza.
Ostatnio na full detalach wleciałem do amarr, przedwczoraj, tyle ze bez AA, local chyba 1700, tidi 10% i dużo ludzi strzelających w revelke chriby fajerwerkami. Troche sie cieło i zmniejszylem detale. Ten na intelu powinien sobie radzić lepiej, można by trochę dołożyć i zmienić grafikę na radeona hd 7770.
Zgudi:
--- Cytat: observer w Maj 08, 2013, 00:26:29 ---Lekko to chyba nie, ale laptopy które wymieniłeś też tego lekko nie pociągną, grafika podobna, procek słabszy, tyle ze rozdzielczość mniejsza.
Ostatnio na full detalach wleciałem do amarr, przedwczoraj, tyle ze bez AA, local chyba 1700, tidi 10% i dużo ludzi strzelających w revelke chriby fajerwerkami. Troche sie cieło i zmniejszylem detale. Ten na intelu powinien sobie radzić lepiej, można by trochę dołożyć i zmienić grafikę na radeona hd 7770.
--- Koniec cytatu ---
To trzeba coś poprawić, bo ja wleciałem do Amarr jak strzelali fajerwerkami, stałem pod hubem i się nie zacinało specjalnie. Jednak był odczuwalny pewien spadek płynności. Mam monitor 1280 x 1024. 21 cali. Mniejsza rozdzielczość robi dużo.
To może coś takiego.
Obudowę mam 2 letnią i nieco lepszą niż ta, którą zaproponowałeś, więc niech zostanie stara.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej