Eve Online > Wsparcie techniczne

Artefakty w grze

<< < (4/7) > >>

Raan Kern:
Dokładnie tak.

Dużo lepiej mi się gra w EVE (i wszystko inne) na starym kompie z Core2Duo 1.8GHz i 2GB RAM gdzie mam 2 monitory (20'' + 19'') i wygodną klawiaturę na dobrej wysokości, niż na dwuletnim lapku z czterordzeniowym procem, 4GB RAM i 17'' ekranem, gdzie dodatkowo pozycja jest niewygodna, bo dłonie są za wysoko.
Oczywiście w kompie jest lepsza grafa niż w lapku (może dlatego, że nie da się jej w tym drugim zmienić? :P )

Zgudi:

--- Cytat: observer w Maj 04, 2013, 19:31:38 ---Stacjonarny, składany samemu, to z tej ceny spokojnie tysiak zostaje w kieszeni i monitor masz przyzwoity, anie jakieś śmieszne 15 cali, niby można dokupić, ale to się już ponad 3k robi.

--- Koniec cytatu ---

Złóż mi taki komp :)

Ja próbuję i wychodzi coś takiego o bardzo podobnych parametrach do tamtego lapka (zwykła karta gtx 650 ti to mniej więcej gtx 660m jak wyczytałem, tylko proc trochę mocniejszy):

Żeby wyszło coś naprawdę sensownego, to trza 3200-3500zł dać. ( Trzeba dołożyć do monitora full hd 23/23,6 cala i mocniejszej karty, np. gef. GTX 660, gef GTX 660 Ti lub rad. 7950)

Lt Rook:
 ??? ??? ??? ???
stary, weźźźźźźźźź... patrzyłeś na rozdziałke tego monitora ?  :o

Zgudi:

--- Cytat: Lt Rook w Maj 07, 2013, 17:43:31 --- ??? ??? ??? ???
stary, weźźźźźźźźź... patrzyłeś na rozdziałke tego monitora ?  :o

--- Koniec cytatu ---

Właśnie dałem specjalnie taki, aby była identyczna rozdziałka z tym lapkiem. Aby max zbliżyć parametry i wychodzi 2700zł lapek vs 2580zł komp stacjonary. To miało być porównanie.

Starakopara:
troll mode on:

i z tematu o artefaktach w grze zrobiła się dyskusja " Lapek czy blaszak, co lepsze do gier"

Just let me grab some pop-corn

troll mode off.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej