Eve Online > NoobGarten

Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku

<< < (9/17) > >>

arakon:
Omg no to farma pelna gebą;)

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

Zgudi:
Bądź bardziej zły niż ci piraci. Zaproponuj interes, zdobądź zaufanie ofiary, wyłudź pieniądze, zaciągnij w pułapkę, wyłudź haracz, ubij statek, ubij jajko, zbierz wrak, rozsmaruj resztki na gejcie, strolluj ofiarę...... Żartowałem, to już byłoby podłe, ale i tacy się trafiają.

Doom:

--- Cytat: arakon w Kwietnia 18, 2013, 17:39:58 ---Sokol ;) To piractwo to jest masakra ;p No rozumiem rozwalac wiare w low ale nie tak jak przed wczoraj jakis gosc rozwalal kazdego kto wylecial ze stacjo w custet dopoki go con nie dopadl ale natokl ze 20 spokojnie

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
--- Koniec cytatu ---
Waść módl się żeby tego szanujący się Pirat nie przeczytał bo jak takiego spotkasz to wpierdol będzie i na ship i podexpres do kolonowni, bez szansy na okup. Ty zwykłych dresiarzy jak na razie spotykałeś.

Phobeus:

--- Cytat: Zgudi w Kwietnia 18, 2013, 21:14:14 ---rozsmaruj resztki na gejcie

--- Koniec cytatu ---
Jak Ty to stary robisz? Też tak chcę :P

SokoleOko:

--- Cytat: arakon w Kwietnia 18, 2013, 17:39:58 ---Sokol ;) To piractwo to jest masakra ;p No rozumiem rozwalac wiare w low ale nie tak jak przed wczoraj jakis gosc rozwalal kazdego kto wylecial ze stacjo w custet dopoki go con nie dopadl ale natokl ze 20 spokojnie

--- Koniec cytatu ---

To nie jest gra dla troskliwych misiów, tu się rucha w dupę młotkiem :)

Pograsz więcej to przekonasz się, że lolsecowi piraci to w ogóle pikusie, którzy niespecjalnie nawet przeszkadzają. Prawdziwe PvP jest gdzie indziej i obowiązuje tylko jedna zasada "anything goes".

Na przykład jest koncepcja "polskiego solo" - bijesz się z kimś 1v1 po czym wzywasz kolegów i go gankujecie. Jak chcesz balansu i równych szans, graj w World of Tanks, lol :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej