Eve Online > NoobGarten

Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku

<< < (8/17) > >>

Isengrim:

--- Cytat: arakon w Kwietnia 18, 2013, 17:39:58 ---Sokol ;) To piractwo to jest masakra ;p No rozumiem rozwalac wiare w low ale nie tak jak przed wczoraj jakis gosc rozwalal kazdego kto wylecial ze stacjo w custet dopoki go con nie dopadl ale natokl ze 20 spokojnie

--- Koniec cytatu ---

Welcome to EvE online. Jesli wydokowujesz, to znaczy ze jestes gotow umrzec. :)

Zgudi:
Chcesz walczyć z piractwem? Sam nim zostać, a dowiesz się jak działają.

arakon:

--- Cytat: Zgudi w Kwietnia 18, 2013, 17:59:50 ---Chcesz walczyć z piractwem? Sam nim zostać, a dowiesz się jak działają.

--- Koniec cytatu ---

Samemu walczyc nie bede pewnie w jakims corpie i to w takim ktory walczy a nie sadzi sie 10vs1 przy tej samej klasie statkow bo w innym przypadku podchodzi to pod epic retards mam nadzieje ze sa corpy ktore maja minimalny szacunek do innych graczy x)

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

littleozzik:

--- Cytat: arakon w Kwietnia 18, 2013, 18:09:31 --- mam nadzieje ze sa corpy ktore maja minimalny szacunek do innych graczy

--- Koniec cytatu ---

Z pewnością gdzieś są :D Ale jak leci wygłodniała ekipa co jeszcze danego wieczora nic nie ubiła, to widząc neuta raczej nie przelicza w ilu zaatakować aby było fair ;)
Powodzenia!

Dux:

--- Cytat: arakon w Kwietnia 18, 2013, 18:09:31 ---(...)mam nadzieje ze sa corpy ktore maja minimalny szacunek do innych graczy x)

--- Koniec cytatu ---

Nie ma. To nie ta gra >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej