0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bilibyśmy się dalej gdyby nie to że anchor logów popełnił błąd i został po drugiej stronie floty wroga, gdyby nie to to by nas nie przebili. Moment przełomowy był wtedy gdy nam spadł pierwszy logistyk.
No no spoko, to pokaż może twoje jakieś akcje, tylko nie typu stoimy na WH, bo tam bezpiecznie ale jakieś dalekie wypady. Tak na marginesie to tym czym tu walczyliśmy było na was, ale jak zwykle długa do WH.
Ziew
Bilibyśmy się dalej gdyby nie to że anchor logów popełnił błąd i został po drugiej stronie floty wroga,
w sumie to my mamy reprezentacje a wy ? posa w wh ?;]
Czyżby Ankral był tym anchorem?
Jak takie teamy startują to official statement może być spokojnie 'too good to compete'.
Dla mnie moment przełomowy to 5 minuta gdzie machariel lata sobie 9km od lotnisk które wskoczyły na pomoc chimerze, a 2 pozostałe lecą za nim na anchorze. To jest tak kuriozalne że brak mi słów. Później jest już tylko lepiej, stanie 3km od lokówek, pogoń za cruorem zakończona wylądowaniem 30km od lokiego itd itd itd.Generalnie obie floty siebie warte
MY zwami próbowaliśmy się umówić na bitke, ale widzę że tylko na forum mocny jesteś a jak chcemy się bić to już nie.
Nie ma co hejtować : ) pod kontrolą, było super i wszyscy świetnie się bawili. i oto w chodzi, mamy środki i jaja żeby się latać. i nie orbitujemy dziupli na 500m i spierdalamy na pierwszy znak niebezpieczeństwa. wop wop PVR FOR LIFE"Generalnie obie floty siebie warte" nom jakoś tak by wychodziło bo jeden mach kosztuje 4B isk https://www.youtube.com/watch?v=K0Kfrj--djw&feature=kp
Szokujące jest to że wam ten gang nie spadł do 5 minuty filmu. Serio mieliście więcej szczęścia niż rozumu.
Wiedziałem że filmik będzie gruby, w momencie gdy pierwszą rzeczą jaką zrobił Rapier po wylądowaniu to 'Orbit 20km' na chimerze toplel.Daj się chłopakom nacieszyć, jakoś muszą się rozgrzać przed AT XII.
Hejo, nie obrażać się tylko pospisywać sobie co tu każdy wypunktował, przypiąć na monitor i się stosować to będzie tylko lepiej. Tak się odbywa nauka - przez zjebkę. Czy to w eve czy w robocie czy w życiu.
Wypunktować, wypunktował, ale nic nie napisał jak powinno być i dlaczego.
Napisał co było źle, mam napisać na ile loki na punkt i weby? albo na ile lotniska maja neuty? To jakaś wiedza tajemna zdobywana latami?
W sumie wystarczyło (mi):loki na punkt i weby - ups1lotniska może ma neuty - ups2Ach, no tak.
moze nie moze, wuj wie. zaklada sie ze tak. i nikt nie wpada na glupi pomysl aby sprawdzac to maciałką
jolo
Szkoła latania vagasem machem Sessuale - orbita 500 approach, maximum dps, load Void.
jak tam się nie bałem stać na nich na 0 machami bo wiedziałem że to były raciarki a nie combat shipy xdbyło pod kontrolą
Oczywiście
-HML-brak Scramblera-Pasywny rez EM-Caldari Navy Large Shield Extender-NOS-Frentix w cargo-Pod +5 i EE-601Shitfit spotted.Czekamy na te słynne Machy po 4b.
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=24290868Po co ten nos?
Jeden poszedł w piach, chodź nie za 4b a za 2,6b w wersji taniej. Co do braków on nie potrzebował to była flota i od tego były inne osoby. Co do tego killa to szkoda gadać chodź śmiechu było od groma. Sawe wywaliło z gry i niestety spadł bez walki, bywa. Pewnie niebawem tam wrócimy i się obijemy, jak to mówią raz pod wozem raz na wozie.