no tutaj właśnie nie mogę się nie zgodzić z chłopakami.
To że polecieli już im się liczy in plus i nie ma co dywagować. Błędy można wypomnieć w inny sposób - sami narzekacie że większość w null nie ma jaj żeby choć zainicjować bitkę tak więc każda operacja tego typu powinna się spotkać raczej z uznaniem niż z hatem... oczywiście błędy są - kto ich nie popełnia?
Nie denerwujcie się też tak na Glass'a - jego naprawdę zmroziło jak oglądał ten filmik ale on po prostu ogarnia to jak mało kto.. dość powiedzieć że jak jest jakaś bitka to sam po cichu robię sobie orbitę na Glassa i mam pewność że nie wejdę w zasięg neuta/scram/web o ile nie będzie tego wymagać walka. Wiem - leń jestem i noob ale mogę z tym żyć

Ważne że chłopakom dobrze poszło i nawet kardynalne błędy uszły im na sucho, tylko im życzyć szczęścia, poprawy błędów i dalszego ruszania do boju w przyszłości... znacznie to lepsze niż trzymanie się ścian stacji aż hosty odlecą - przecież o to chodzi nie?
A że bazowali tutaj na szczęściu...cóż.
Kto uciekał na paru procentach struktury wie o czym mówię - jak ktoś ma pecha to i w d... palec złamie, a szczęścia nigdy nie ma w nadmiarze nie?