Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
WhiteCat:
http://themittani.com/news/four-c0ven-titans-disappear-stolen-ncdot
Rohun:
--- Cytat: Alice9 w Marca 17, 2013, 02:45:14 ---Muranów - ktoś bogaty... - sam fakt że to wiem jest powaznym naruszeniem danych osobowych wobec kogos komu nie postawiono jakichkolwiek zarzutow. Takich danych nie powinno sie ujawniac publicznie LOL - skąd macie te numery IP, kogoś pojebało żeby od tak to rozpowszechniać?
Samo to kwalifikuje sie juz pod powazne naruszenie dobr osobistych.
--- Koniec cytatu ---
Shhhhh... ;D ;D
Niech piszą cymbały dalej. Sami na siebie wyrok wydaja buahaha
Alice9:
tak? ciekawe jak w trymiga wypieprzyli ten ip adres.
sory nie wiedzialem gdzie takie dane sa przechowywane nie zajmuje sie kradzieżami tytanow z nie swoich kont panie wtajemniczony.
Rohun:
--- Cytat: Alice9 w Marca 17, 2013, 03:21:44 ---tak? ciekawe jak w trymiga wypieprzyli ten ip adres.
sory nie wiedzialem gdzie takie dane sa przechowywane nie zajmuje sie kradzieżami tytanow z nie swoich kont panie wtajemniczony.
--- Koniec cytatu ---
IP jest w danych konta. Można to sprawdzić. Ale umieszczenie tego na publicznym forum to juz łamanie prywatności.
Co za typ z Xeowara... Tyle ryczenia za pixele, które i tak wybocił.
Julius Septimus:
O, widzę, że głupi i głupszy sobie dyskusje urządzili. No ale męty mają to do siebie, że wypływają na wierzch przy takich okazjach.
Mam nadzieję, że prawa nie kończyłeś Alice, bo zaraz by doszło do tego, że nie można wołać na ulicy, że Kowalski właśnie mnie okradł, bo przecież go jeszcze nikt nie skazał.
Nie ma to jak popisać się wydajnością swoich szarych komórek już w pierwszym poście na forum. Miło z Twojej strony - ludzie od razu wiedzą jak Cię traktować.
--- Cytuj ---Ale umieszczenie tego na publicznym forum to juz łamanie prywatności.
--- Koniec cytatu ---
Taaa, a stwierdzenie, że jesteś kretynem to wywlekanie na światło dzienne Twoich osobistych tajemnic?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej