Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Rohun:
--- Cytat: Julius Septimus w Marca 17, 2013, 03:30:17 ---O, widzę, że głupi i głupszy sobie dyskusje urządzili. No ale męty mają to do siebie, że wypływają na wierzch przy takich okazjach.
Mam nadzieję, że prawa nie kończyłeś Alice, bo zaraz by doszło do tego, że nie można wołać na ulicy, że Kowalski właśnie mnie okradł, bo przecież go jeszcze nikt nie skazał.
Nie ma to jak popisać się wydajnością swoich szarych komórek już w pierwszym poście na forum. Miło z Twojej strony - ludzie od razu wiedzą jak Cię traktować.
Taaa, a stwierdzenie, że jesteś kretynem to wywlekanie na światło dzienne Twoich osobistych tajemnic?
--- Koniec cytatu ---
Po tonie rozumiem, że obsługa jednego (lub wszystkich) wybotowanego tytka należała do Ciebie?
Byłem w c0ven już 2010. Wiem co tam się dzieje więc daj sobie siana.
Dzieki themitt IP juz jest w obiegu na różnych stronach internetowych.
Mam nadzieje, że właściciel to czyta i zaczwoni do prawników, którzy gładko to załatwią.
Julius Septimus:
O taaaak, z pewnością jesteś niesamowicie zorientowany. Ja jakoś przez prawie pięć lat on-and-off żadnego bocenia nie widziałem, ale głupim bym był jeśli próbowałbym wbić to do Twojego wyraźnie zakutego łba.
Ale kontynuuj proszę - bardzo to pouczające jakie to szuje wypływają w tego typu sytuacjach. Tak się tylko zastanawiam - dostałeś kopa za bocenie, czy po prostu kerbirstwo i posiadanie miękkiej pałki?
ps. co do jednego mnie rozgryzłeś, wiadome jest, że na codzień racę na multiboksie naszymi 18-toma (teraz 14-toma) tytanami. To szybkie skojarzenie poddaje trochę w wątpliwość moją ocenę Twojego intelektu - jednak nie możemy tu chyba mówić o ilorazie dwucyfrowym.
Rohun:
--- Cytat: Julius Septimus w Marca 17, 2013, 03:43:04 ---O taaaak, z pewnością jesteś niesamowicie zorientowany. Ja jakoś przez prawie pięć lat on-and-off żadnego bocenia nie widziałem, ale głupim bym był jeśli próbowałbym wbić to do Twojego wyraźnie zakutego łba.
Ale kontynuuj proszę - bardzo to pouczające jakie to szuje wypływają w tego typu sytuacjach. Tak się tylko zastanawiam - dostałeś kopa za bocenie, czy po prostu kerbirstwo i posiadanie miękkiej pałki?
ps. co do jednego mnie rozgryzłeś, wiadome jest, że na codzień racę na multiboksie naszymi 18-toma (teraz 14-toma) tytanami. To szybkie skojarzenie poddaje trochę w wątpliwość moją ocenę Twojego intelektu - jednak nie możemy tu chyba mówić o ilorazie dwucyfrowym.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie to samo paplanko było grane jak LFN odchodziło. c0ven piekny i wzorowy a inni beeeee.
Masz tu całuski na dobranoc :-* :-* :-*, żebyś sie nie zdenerwował za bardzo.
Ale mi humor poprawiliście dzisaj hahaha!
Osobo, która zwinęła te tytki i przekazała NC
Jesteś wielki!
Alice9:
popieram... dawno się pipom należało - epicki dziś dzień.
Julius Septimus:
Urocze jak oba ujadające kundelki nie mają nawet odwagi podać swoich prawdziwych nicków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej