Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (9/138) > >>

Zlorf:

--- Cytat: Lt Rook w Marca 17, 2013, 01:34:05 ---dlatego mi się nie chce grać w tą grę, ona się staje zbyt "eksponowana".

btw, gdzie się można zapisać do klubu, byłych graczy na centrali ?

--- Koniec cytatu ---
http://www.gorskidomseniora.pl/
Tylko nie wiem ile PLEXów miesięcznie.

Rohun:
Specjalnie się zarejestrowałem, żeby dodać odpowiedź.

Wszyscy dobrze wiemy, że konta tytaków w covenie są używane przez kilka osób.
EULA nie wyraża na to zgody. Jeżeli faktycznie to zgłosiliście i zrobią wam backtracking to wszystkie te konta dostaną permabana.
Jeżeli który kolwiek z loginów będzie pasował do tego z kradzieży (w teorii to nawet nie musi bo wiele IP tam widnieje z różnych państw) to nikomu nic się nie stanie. Tytki już pewnie dawno rozprowadzone a pare osób czeka niezły kibel ahaha.

Od dawna się to RMTłukom z covenu należało i mam nadzieje, że poza dodatkowymi banami (bo teraz sie wam wreszcie przyjrzą a dobrze wiemy, że c0ven nigdy nie przestał bocic mimo, że wszystkim się wydaje, że to chłopaki z LFNu wpadli na taki pomysł) nie zostana wam assetsy zwrócone.

J. Timerlake *** What goes around comes back around jeee jeee

WhiteCat:

Czekamy na odpowiedź ze strony Miltisa

Rohun:
Na czacie koalicji ktoś włąsnie napisał, że tytki dostały self destrukta lol.
Mam nadzieje, że to prawda :)

Alice9:
Muranów - ktoś bogaty... - sam fakt że to wiem jest powaznym naruszeniem danych osobowych wobec kogos komu nie postawiono jakichkolwiek zarzutow. Takich danych nie powinno sie ujawniac publicznie LOL - skąd macie te numery IP, kogoś pojebało żeby od tak to rozpowszechniać?
Samo to kwalifikuje sie juz pod powazne naruszenie dobr osobistych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej