Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (84/138) > >>

papugoz:
Oj smutek panowie smutek ja się to czyta mnie ogarnia.
Jako polak zawsze kibicowałem C0venowi mimo że nie miałem z nim nigdy nic wspólnego. Ot tak po prostu nasi mają i coś osiągnęli - fajnie :).
Jak czytam wypowiedzi ludzi którzy specjalnie zeszli się pokopać kogoś kto się wywalił, to mam przed oczyma smutny powód dla którego w Polsce jest jak jest.
Sorry ale czy to polityka, gospodarka, czy pixelowe statki - zasada jest taka sama -> równamy w dół. Nie mamy tytków? O... ktoś od nas z PL stracił! hurra będą mieć tak samo źle jak my...

Yavax Zavro:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Marca 20, 2013, 19:26:59 ---To już 12ta strona tego flejmu, a ja mam takie pytanie - jako "gracza z w-space, co to go 0.0 mało obchodzi" - czy już wiecie chociaż czy był to faktycznie włam na konto czy jednak Was "legalnie okradli"?

--- Koniec cytatu ---
Podpinam się pod pytanie kolegi z forum/ally/corpa. Czy ktoś wtajemniczony może napisać jak wygląda obecnie sprawa z ukradzionymi tytkami? Poszło zgłoszenie na policję czy to były tylko czcze groźby? Przeraża mnie fakt, że ten topić już totalnie zmienił się w gadkę o dupie Maryni :D (nie, nie przeraża, tak se plotę głupoty żeby nie odstawać od reszty :D)

Jan Morgenstern:
Zawsze warto kibicowac swoim, ktorzy cos osiagneli. Normalnych ludzie nie boli, kiedy ktos ma cos, czegos sie dorobil, cos osiagnal. C0ven mozna lubic lub nie ale jako alians ma osiagniecia. Ma bogata historie. Takich polskich "marek" w EVE nie ma wiele, ale kibicuje kazdej z nich. Nie trzeba byc ich milosnikiem, bo nie musimy ich kochac, ale jesli do czegos doszli to pelen szacunek.
Nieudacznicy beda szczekac, rzucac obelgi, straszyc "czarnymi teczkami" i miec skurcz annusa. W dodatku wtedy wychodza inne ich przywary czyli brak cywilnej odwagi aby, tak jak w przypadku tego watku, pisac pod nickiem maina. Dla mnie nie ma juz wiekszego frajerstwa w EVE niz ukrywanie swojej wirtualnej tozsamosci z powodu strachu. Tak sie nabijasz "pizdeczko", ze jest C0venowa drama z powodu pixeli? A sam sie boisz, ze ci ktos w te twoje wirtualne pixele pacnie z antymaterii, ze sie musisz na alcie ukrywac? Przezabawne :D

Doom:

--- Cytuj ---
--- Cytat: Jakub Trokowski w Marca 20, 2013, 19:26:59 ---To już 12ta strona tego flejmu, a ja mam takie pytanie - jako "gracza z w-space, co to go 0.0 mało obchodzi" - czy już wiecie chociaż czy był to faktycznie włam na konto czy jednak Was "legalnie okradli"?

--- Koniec cytatu ---
Podpinam się pod pytanie kolegi z forum/ally/corpa. Czy ktoś wtajemniczony może napisać jak wygląda obecnie sprawa z ukradzionymi tytkami? Poszło zgłoszenie na policję czy to były tylko czcze groźby? Przeraża mnie fakt, że ten topić już totalnie zmienił się w gadkę o dupie Maryni :D (nie, nie przeraża, tak se plotę głupoty żeby nie odstawać od reszty :D)
--- Koniec cytatu ---
Jesli nie mieliście siły czytać tego szamba co jest zrozumiałe, to ostatnia oficjalna informacja on topic była rano w poniedziałek lub niedzielę w nocy i brzmiała że czekają na coś od CCP.
Pewnie logi serwerów po których widać czy był włam (np x nieudanych logowań co sugeruje coś typu brute force), czy ktoś miał hasła (wtedy jeszcze opcja z key logerem zostaje)

[VIDE] Herezja:
Rozumiem Jan-a i popieram to co pisze ale sposób w jaki to ujął odstaje od tego jak zwykle zdania buduje. Nie podobne to do Ciebie ];)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej