Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (83/138) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Beherit Risalo w Marca 20, 2013, 18:41:37 ---Od dnia w którym dowiedziałem się o istnieniu c0venu zastanawiałem się o co chodzi z tą niechęcią do Was. Teraz już to rozumiem, dzięki bogu że nie trafiłem w Wasze szeregi.

Po sądach chcą się ciągać hahaha dobre naprawdę dobre. Temat przypomina żale gimnazjalisty, a podobno w EVE grają dojrzali ludzie.
Polaczki, polaczki wszędzie :]

--- Koniec cytatu ---

Och jej, gratuluję zgłębienia tematu.

Ci, którzy mnie tu znają, wiedzą że to co napiszę, piszę od siebie a nie jest to żaden aliansowy damage control:

Nic w sytuacji c0ven się nie zmieniło. Obecnie sojusz skupiony jest na skirmish PvP i te tytki i tak by mchem obrastały. Strata finansowa jest i rozumiem ból ludzi, których te tytki kosztowały miesiące pracy. Ale z punktu widzenia szeregowego pilota jest to "aj waj" bez przełożenia na codzienne operacje.

Przekładanie całej afery - która dotyczy jednak paru osób, które miały dostęp - na cały alians jest niesprawiedliwe. Myślę, że na wizerunek c0ven składają się często opinie ludzi, którym coś w tym aliansie nie wyszło lub znają historie z drugiej ręki. Ja złego słowa nie mogę powiedzieć, zostałem tam rewelacyjnie przyjęty i cieszę się, że mogę latać z tym tickerem.

EmiLLos:
Niekonstruktywna wypowiedz:

MOAR FLEJM !! MOAR FLEJM !! MOAR FLEJM !! MOAR FLEJM !!

Rohun:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 20, 2013, 19:11:00 ---Przekładanie całej afery - która dotyczy jednak paru osób, które miały dostęp - na cały alians jest niesprawiedliwe.

--- Koniec cytatu ---

Wreszcie ktoś coś napisał bez ściem.
/respect

**zakładam, że mowa o dostępie do tytków bo o to w całej "aferze" sie rozchodzi.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 20, 2013, 19:11:00 ---Myślę, że na wizerunek c0ven składają się często opinie ludzi, którym coś w tym aliansie nie wyszło lub znają historie z drugiej ręki.

--- Koniec cytatu ---
Oraz ludzi którzy specjalnie zakładają konta na centrali żeby się wypowiedzieć jak to się cieszą że nigdy nie trafili do c0venu ::) ktoś gdzieś coś usłyszał, własnego doświadczenia nie ma, ale nie przeszkadza mu to zabierać głosu :)

Jakub Trokowski:
To już 12ta strona tego flejmu, a ja mam takie pytanie - jako "gracza z w-space, co to go 0.0 mało obchodzi" - czy już wiecie chociaż czy był to faktycznie włam na konto czy jednak Was "legalnie okradli"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej