Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Soulscream:
--- Cytat: Rohun w Marca 20, 2013, 18:08:33 ---Oj coś boli okropnie.
To jest internet i rozmawiamy o pixelach. Main czy nie main jaka to różnica? Pytam serio bo podniecasz sie okropnie virtualną postacią.
Twoja wiedza na temat wciskania F1 jest zapewne imponujaca ale co ma to wspólnego z całym tematem?
Zaraz ktoś napisze, że troluje więc podkreślam, że: pytam poważnie.
Skoro wszystko jawnie a nie anonimowo to rozumiem, że twoje imię to qlko1. Zajebiście Cię starzy nawali. ???
Kozacko mi dowaliłeś ;D :D
--- Koniec cytatu ---
Musze przyznac, ze calkiem niezly burn.
MiltisUmbrae:
--- Cytuj ---Zajebiście Cię starzy nawali.
--- Koniec cytatu ---
a wiesz że tylko ostatnia szmata wyzywa cudzych rodziców nawet ich nie znając ?
Soulscream:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Marca 20, 2013, 18:24:50 --- a wiesz że tylko ostatnia szmata wyzywa cudzych rodziców nawet ich nie znając ?
--- Koniec cytatu ---
Moze i ostatnia szmata tak robi, ale wyzywanie od pizd nie jest rownie szmatlawe jak w/w przyklad? Jedno i drugie reprezentuje taki sam poziom. Znaczy dno.
[P-WH] Beherit Risalo:
Od dnia w którym dowiedziałem się o istnieniu c0venu zastanawiałem się o co chodzi z tą niechęcią do Was. Teraz już to rozumiem, dzięki bogu że nie trafiłem w Wasze szeregi.
Po sądach chcą się ciągać hahaha dobre naprawdę dobre. Temat przypomina żale gimnazjalisty, a podobno w EVE grają dojrzali ludzie.
Polaczki, polaczki wszędzie :]
Rohun:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Marca 20, 2013, 18:24:50 --- a wiesz że tylko ostatnia szmata wyzywa cudzych rodziców nawet ich nie znając ?
--- Koniec cytatu ---
Subiektywna ocena czyjegoś wyboru nie jest wyzywaniem tylko subiektywną ocena czyjegos wyboru.
Problemy z literkami i ich zrozumieniem?
Skąd wy spadacie lol
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej