Eve Online > Wsparcie techniczne
Eve się nie uruchamia
Goomich:
Pages działa mi bardzo ładnie. 8)
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Marzec 05, 2013, 11:41:12 ---Pages działa mi bardzo ładnie. 8)
--- Koniec cytatu ---
Do czasu, gdy durny PR-owiec zdecyduje się przesłać .doc zawierającego grafiki/tabelki/inne śmieci i nagle okazuje się, że widzisz tam szare pola.
Od czasu gdy nawet InDesign/Photoshop/Ilustrator chodzi szybciej na Windows niż na Macu, nie widzę zastosowań Maca w pracy. Może w montażu video, ale to nie moja działka.
sztosz:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 05, 2013, 09:35:03 ---Przesiądź się na desktopa, to zobaczysz różnicę, ja na virtualu pracowałem jakiś czas to miałem problemy.
--- Koniec cytatu ---
Jestem zapalonym graczem i tylko dlatego siedzę normalnie na windzie ;) Na virtualu potrzebuję tylko Pythona i Ruby (spróbuj railsy zainstalować na windzie... ja wymiękam, nie daje rady, gem sqlite3 to jakaś, kur*a, czarna magia)
ManganMan:
Jezu, na windę dorwiesz Pythona i Rubi.
Sam ogólnie używam tego pierwszego by odpalić PYFĘ (via pyfa.py, tak, lubię się pitolić z kodem źródłowym, zaraziłem się tym od Linuxa)
Powiedz po prostu co i jak ci nie działa.
sztosz:
Nie jestem w stanie zainstalować gema sqlite3, którego chcę, potrzebuję, w railsach, mowa tu o 3.2. Daj mi przepis cwaniaku ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej