Eve Online > Retribution

Corporation recruitment improvements

<< < (4/6) > >>

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Theronth w Luty 19, 2013, 04:22:12 ---Proszę moderatora o podkreślenie w moim poprzednim poście wszelkich błędów interpunkcyjnych jak i ortograficznych, ponieważ niestety nie mogę dojść co napisałem nie tak, a jeśli jestem analfabetą to chciałbym o tym wiedzieć i rozpocząć leczenie.

--- Koniec cytatu ---

Z ciekawości pytam. Kto miałby sprawdzić pisownie może DOOM ];)))))))))))))))

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soulscream w Luty 19, 2013, 08:32:45 ---Tysiac ludzi gdzie niby aktywnych kont jest 300 000. Sukces doslownie przeogromny.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie gra więcej osób, tylko większość nie "epatuje" swoją polskością w grze internetowej w której taka rasa nawet nie istnieje  :P
Mi jakoś nie tęskno do żadnego spolszczenia, mimo że moja angielska jest raczej kulawa, a bądźmy szczerzy, takich jak ja jest w tej chwili nikły odsetek grających.

Xarthias:
Proste pytanie do autora wątku. Po co?
Przekonaj mnie, a uderzę gdzie trzeba, nie przejmując się community.
Ale uprzedzam, że jestem przeciwnikiem spolszczania wszystkiego na potęgę, więc to naprawdę muszą być dobre argumenty.

Ranshe:

--- Cytat: Hairpins Blueprint w Luty 19, 2013, 01:49:08 ---strzelania w  statuę  nie pamiętasz?

--- Koniec cytatu ---

A to sobie porównanie znalazłeś...

--- Cytuj ---a masę rzeczy przepchnięto w eve przez to że był feed back na forach, jak nic ***** nie napiszesz na forum to oni nawet się nie dowiedzą że istniejesz,

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście że tak. Wczoraj na przykład napisałem na forum i dev mnie uświadomił, że można jednak skopiować całą zawartość okienka fleet composition.

Nie mówię, że feedback na forum jest zły, mówię, że spamowanie topiku zupełnie z tym nie związanego (a także każdego innego) jest idiotycznym pomysłem godnym 12latka. :P Jest kilka o wiele lepszych sposobów na osiągnięcie tego, co tam sobie wymyśliłeś.

Poza tym, pomysł dodania do tej listy checkboxa z językiem polskim jest słabym pomysłem. Aktualnie można tam wybrać takie języki, na jakie jest przetłumaczony klient Eve. Dodanie innych jest całkiem logiczne (to odpowiada też na pytanie Xarthiasa "po co" - no po to, żeby można było sobie wyfiltrować korpy tylko do polskojęzycznych, to nie jest takie głupie wcale), tylko powiedz mi jedno.

Dlaczego akurat polski, a nie także czeski, węgierski, rumuński i chiński, żeby wymienić tylko języki korpów znajdujących się ode mnie o rzut kamieniem?

SokoleOko:

--- Cytat: Ranshe w Luty 19, 2013, 09:53:44 ---Dlaczego akurat polski, a nie także czeski, węgierski, rumuński i chiński, żeby wymienić tylko języki korpów znajdujących się ode mnie o rzut kamieniem?

--- Koniec cytatu ---

Wbrew pozorom, to nie jest tak do końca głupi pomysł.

Fakt, że na razie można wybrać tylko języki, w których "zlokalizowano" (brzydkie słowo) klienta, ale z drugiej strony, jest kilkadziesiąt oficjalnych kanałów językowych (w tym nasz ulubiony trollish). Zrobić menu rozwijane z możliwością wielokrotnego wyboru z tej listy.

Alternatywnie, ta informacja zawsze może się znaleźć w opisie korpa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej