Eve Online > Retribution

Corporation recruitment improvements

<< < (5/6) > >>

Ranshe:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 19, 2013, 09:59:56 ---Wbrew pozorom, to nie jest tak do końca głupi pomysł.

--- Koniec cytatu ---

Z wyłącznie językiem polskim, tak jak proponuje nasz nowy kolega - kompletnie idiotyczny, bo w czym my jesteśmy lepsi od tych, których wymieniłem wyżej?

Z róznymi na podstawie np. kanałów językowych, jak najbardziej i sam taki pomysł bym poparł, mimo że nie używam narzędzia rekrutacyjnego i nie mam zamiaru nigdy go użyć.

--- Cytuj ---Alternatywnie, ta informacja zawsze może się znaleźć w opisie korpa.

--- Koniec cytatu ---

Nope. Wybór języka filtruje ci korporacje dostępne na liście, po opisie korpa nie można filtrować.

SokoleOko:

--- Cytat: Ranshe w Luty 19, 2013, 10:05:35 ---Nope. Wybór języka filtruje ci korporacje dostępne na liście, po opisie korpa nie można filtrować.

--- Koniec cytatu ---

A no fakt.

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: Xarthias w Luty 19, 2013, 09:30:55 ---Proste pytanie do autora wątku. Po co?
Przekonaj mnie, a uderzę gdzie trzeba, nie przejmując się community.
Ale uprzedzam, że jestem przeciwnikiem spolszczania wszystkiego na potęgę, więc to naprawdę muszą być dobre argumenty.

--- Koniec cytatu ---

ale ja nie chcę niczego spolszczać no K**** : |

sc0rp:
@Hairpins Blueprint
Parafrazujac https://www.youtube.com/watch?v=mV_fEAtrlrI - Tam jest wieszak

Xarthias:
Spolszczanie to także pchanie literek PL wszędzie gdzie się da.
Dlatego ja ponawiam pytanie. To nie jest jakaś złośliwość z mojej strony czy widzimisię. Jeśli mam zadzwonić do któregoś ze znajomych devsów: "Słuchaj, jest deal...", to muszę mieć mu coś konkretnego do powiedzenia, a nie, że w grze jest aż 1000 polaków (akurat bliżej 4k, ale kont) i MY CHCEMY, bo tak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej