Eve Online > Retribution

Corporation recruitment improvements

<< < (3/6) > >>

Theronth:
Klingoni EVE łączcie się! Zaspamujcie topic na EVE-O, a wreszcie wywalczycie upragniony klingoński client!

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: Theronth w Luty 19, 2013, 02:11:34 ---Klingoni EVE łączcie się! Zaspamujcie topic na EVE-O, a wreszcie wywalczycie upragniony klingoński client!

--- Koniec cytatu ---

widzę że to forum jest usiane Analfabetami lawl

Theronth:

--- Cytat: Hairpins Blueprint w Luty 19, 2013, 02:19:16 ---widzę że to forum jest usiane Analfabetami lawl

--- Koniec cytatu ---
Proszę moderatora o podkreślenie w moim poprzednim poście wszelkich błędów interpunkcyjnych jak i ortograficznych, ponieważ niestety nie mogę dojść co napisałem nie tak, a jeśli jestem analfabetą to chciałbym o tym wiedzieć i rozpocząć leczenie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Luty 19, 2013, 04:22:12 ---Proszę moderatora o podkreślenie w moim poprzednim poście wszelkich błędów interpunkcyjnych jak i ortograficznych, ponieważ niestety nie mogę dojść co napisałem nie tak, a jeśli jestem analfabetą to chciałbym o tym wiedzieć i rozpocząć leczenie.

--- Koniec cytatu ---
Hm...może chodziło o to że wedle prof Miodka powinno być "a wreszcie wywalczycie upragnionego klingońskiego klienta?"
Nawet jakby to chyba to nie podpada pod analfabetyzm  :P Z tego co pamiętam analfabetyzm to kompletna nieumiejętnośc czytania i pisania  :P

Soulscream:

--- Cytat: Hairpins Blueprint w Luty 18, 2013, 21:08:23 ---za małe? no gra nas przynajmniej 1k+?

--- Koniec cytatu ---

Tysiac ludzi gdzie niby aktywnych kont jest 300 000. Sukces doslownie przeogromny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej