Eve Online > Retribution
Corporation recruitment improvements
Goomich:
--- Cytat: Hairpins Blueprint w Luty 18, 2013, 21:08:23 ---za małe? no gra nas przynajmniej 1k+?
--- Koniec cytatu ---
AKA ~0,3%.
Pol Kent:
--- Cytat: Hairpins Blueprint w Luty 18, 2013, 21:03:52 ---No i właśnie o takim Polish Community mówię, dlatego odszedłem z coven. człowieku jak masz odpisywać takie rzeczy to lepiej nie pisz nic, skoro nie potrafisz ronić nic innego oprócz dissowania innych.
:-\
jeżeli cie to nie interesuje, to nie czytaj i nie pisz
--- Koniec cytatu ---
To ile Ci dać czasu ? Miesiąc ? Dwa ? Bo chyba nie 5 lat. A jak po tych 2 miesiącach nadal nie będzie tego o czym piszesz to co...
Przyznasz że nie maiłeś pojęcia na co się porywasz bo myślenie nie jest Twoją mocną stroną i wypniesz się żeby Cię SokoleOko swoim młotkiem z podpisu potraktował ?
Czy po prostu zawiniesz się po cichutku i już nie wrócisz do tematu...człowieku.
--- Cytat: Mona X w Luty 18, 2013, 21:41:18 ---AKA ~0,3%.
--- Koniec cytatu ---
A dodając do tego, że wiekszość tych co nie odeszli od EVE po kilku tygodniach/miesiącach ma 1-2 alty to będzie może i 0.1%
Hairpins Blueprint:
chyba źle mnie zrozumieliście ... Nie chodzi o to żeby tłumaczyć eve na Polski lol wut ftw. ale to to by dodali Polish w nowej zakładce. szukania corpa pod względem języka jakim szprecha corporaja. co jest dla nich 1s roboty. gdybyście przeczytali to co napisałem na początku ... a nie hejtowali i od razu - ten topic .... :-X
Ranshe:
--- Cytat: Hairpins Blueprint w Luty 18, 2013, 19:25:44 ---chodzi oto aby zaspamować ten temat. by CCP dodało język polski do Corporation recruitment.
--- Koniec cytatu ---
Taaaak, bo spamowanie wątku z komentarzami do devbloga jest naprawdę świetnym pomysłem i na pewno odniesie niespodziewany i niewątpliwy sukces.
Dorośnij.
Hairpins Blueprint:
strzelania w statuę nie pamiętasz? lol nic nigdy nie zostało osiągnięte przez nic nie robienie. a masę rzeczy przepchnięto w eve przez to że był feed back na forach, jak nic ***** nie napiszesz na forum to oni nawet się nie dowiedzą że istniejesz, sam dorośnij i się zastanów. ile ty masz lat 40 żeby tak do mnie pisać plz :-\ jak wszyscy będziecie stać w kącie z zadartym nosem to z pewnością się NIC nie zmieni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej