Eve Online > Wsparcie techniczne
Płyta główna - pomóżcie przy zakupie
sztosz:
--- Cytat: ManganMan w Luty 20, 2013, 20:53:24 ---PS: Sprawdziłem te stery do WN722NC które podesłałem wcześniej; działają w Sevenie. Istnieje więc dość duża szansa, że będzie sieć w Eightcie (tym bardziej że są one podpisane)
--- Koniec cytatu ---
Działać to działają nawet te ze strony TP-Linka, problem jest że... no jakby Matarzy je robili, wykraczają się w bardzo wielu konfiguracjach. Nie dostaniesz BSOD, ale neta przez kilka- kilkanaście sekund nie będzie. Oczywiście może być tak, że w ogóle nie będzie problemów. Kupę czasu poświęciłem na sprawdzanie tego, ale jak mi powiedziała moja luba, że na jej lapku nie zainstaluję ósemki, to nie miałem jak dokończyć testów :/
--- Cytat: Herezja w Luty 20, 2013, 22:07:41 ---Nie pozwalała w sumie nawet na pełne a zarazem podstawowe przetaktowanie procka.
--- Koniec cytatu ---
Primo: H61 to nie platforma do OC.
Secundo: Konieczny jest procek z K na końcu aby kręcić mnożnikiem sensownie.
Ergo: To nie wina Gigabyte
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: sztosz w Luty 20, 2013, 22:43:20 ---
--- Cytat: Herezja w Luty 20, 2013, 22:07:41 ---Od siebie dodam, że poprzednią płytę miałem także z Gigabyte i nie była to dobra płyta jak czas pokazał. Nie pozwalała w sumie nawet na pełne a zarazem podstawowe przetaktowanie procka. Ale z drugiej strony to zestaw ten jest na prawdę ciekawy dla kogoś kto nie chce wydać dużo pieniędzy a z 2 strony chce mieć coś w miarę nowoczesnego.
--- Koniec cytatu ---
Primo: H61 to nie platforma do OC.
Secundo: Konieczny jest procek z K na końcu aby kręcić mnożnikiem sensownie.
Ergo: To nie wina Gigabyte
--- Koniec cytatu ---
Jak cytujesz to całą wypowiedz (wyboldowałem ważną część)
sztosz:
To napisz model płyty chociaż :)
[VIDE] Herezja:
Gigabyte GA-P31-DS3L
Patriot DDR2 PC6400 2x1024MB 800MHz CL4.0 EP LLK
Intel Dual Core E2180 LGA775 BOX (choć nie jestem pewien czy ten konkretnie proc miałem)
Hastrabull:
mam nadzieje dzisiaj, ewentualnie jutro posprawdzac rozne zmienne na kompie i dam znac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej