Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
Dziobak:
to po kiego muhomora tu skrobiesz i żucasz w ludzi trolejbusami?
Goomich:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 19, 2013, 13:07:35 ---jest to moje specyficzne poczócie hómoru iż gdyrz ówarznam że poslska ortografia w szkołah to pomyłka poruwnywalna do osub w żądzie i to co robią, ma ci się prawo niepodabać jak najbardziej co niezmiania treści merytorycznej jak i tego że jest to niepotżebne w szkole. jak i twuj komentaż
--- Koniec cytatu ---
Jednag jagpy nie pylo ordokrawii, to gaszty py pysau jag mu siem szyfnie botopa i przesz to fżyscy py mószeli sbencać za dószo czasó na otcywrowaniu co poeda miau na miszli, zamniazd melidolytżnej tyzgózji. Ale nailebsze pendzie jag jósz fszyzdzy pendziemy ószywać flasnych pizdowni i benciemy w mnih popełniac vkwst.
VonBeerpuszken:
Ciakawi mnie tylko czy ten "geniusz humoru" będzie z humorem pisał swoje pierwsze CV ;D
Dormio:
--- Cytat: Mona X w Marzec 19, 2013, 13:27:19 ---Jednag jagpy nie pylo ordokrawii, to gaszty py pysau jag mu siem szyfnie botopa i przesz to fżyscy py mószeli sbencać za dószo czasó na otcywrowaniu co poeda miau na miszli, zamniazd melidolytżnej tyzgózji. Ale nailebsze pendzie jag jósz fszyzdzy pendziemy ószywać flasnych pizdowni i benciemy w mnih popełniac vkwst.
--- Koniec cytatu ---
przepiękne :D
Dziobak:
tru
moje pżejęzycznie, *fix*polska ortografia obecnie jest hójowa
jak by cię tak obchodził mój los to byś sie zapytatał czy mi pomóc a nie będziesz mi tu taką przekłamaną hipokryzją tryskał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej