Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
Dziobak:
jest to moje specyficzne poczócie humoru iż gdyż óważnam że poslska ortografia w szkołah to pomyłka porównywalna do osub w żądzie i to co robią, ma ci się prawo niepodabać jak najbardziej co niezmiania treści merytorycznej jak i tego że jest to niepotrzebne w szkole. jak i twój komentaż
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 19, 2013, 13:07:35 ---jest to moje specyficzne poczócie humoru iż gdyż óważnam że poslska ortografia w szkołah to pomyłka porównywalna do osub w żądzie i to co robią, ma ci się prawo niepodabać jak najbardziej co niezmiania treści merytorycznej jak i tego że jest to niepotrzebne w szkole. jak i twój komentaż
--- Koniec cytatu ---
Mam propozycję, jak chcesz tak bardzo protestować przeciwko ortografii w naszym rządzie, usiądź goła dupą na rozżarzonym koksowniku przed wejściem do parlamentu, a nie katujesz oczy normalnych ludzi i twierdzisz że to zabawne.
P.S.: skoro szkoła dla ciebie jest zbyt trudna, rzuć ją w cholerę bo nie dla ciebie toto.... chyba że musisz czekać do skończenia 18 lat.
SokoleOko:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 19, 2013, 13:07:35 ---jest to moje specyficzne poczócie humoru iż gdyż óważnam że poslska ortografia w szkołah to pomyłka porównywalna do osub w żądzie i to co robią, ma ci się prawo niepodabać jak najbardziej co niezmiania treści merytorycznej jak i tego że jest to niepotrzebne w szkole. jak i twój komentaż
--- Koniec cytatu ---
Dziobak:
... no wiesz pewnyh ludzi to śmieszy a pewnych, no cóż... a wykształcenie to żecz względna
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 19, 2013, 13:16:32 ---... no wiesz pewnyh ludzi to śmieszy a pewnych, no cóż...
--- Koniec cytatu ---
Pewnych ludzi śmieszy bekanie i pierdzenia na sztuce teatralnej...
Przepraszam, nie tyle ludzi co podręcznikowych gimbusów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej