Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 19, 2013, 13:32:48 ---jak by cię tak obchodził mój los to byś sie zapytatał czy mi pomóc...
--- Koniec cytatu ---
Karabinem....
SokoleOko:
Ale nie obchodzi nas Twój los, co więcej pewnie większość z nas chciałaby dostać Twoje CV i następnie trollować je "to fuck and beyond" na FB, kwejku i stronie ambasady KRLD nawet nie zadając sobie trudu wymazywania Twoich danych osobowych.
Nazwij mnie nazistą, ale właśnie spędziłem 2 godziny nad redagowaniem tekstu pisanego przez podobnego Ci analfabetę, co wyczerpało mój tygodniowy limit tolerancji.
Dziobak:
mnie to akurat nie martwi, świadczy to tylko o was, jak traktujecie innych ludzi, bo jak by faktycznie chodziło o macanie się na karabiny to bym z wami wogule nierozmiawiam.
ManganMan:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 19, 2013, 12:51:19 ---w sómie informacja dla nielicznyh zainteresowanyh, bo co kto woli to jego sprwa jóż,
jak ktoś ma w planah transport statki i frahta i hce zrobić to szybciej
to teraz mu zajmie zrobienie tego około 24dni tylko jeśli mowa o jednej rasie
bo oba typy statkuw potrzebują teraz rasowego industriala na 5
po zmianie transporty będą potżebowały industriala na 5 a frahty advenced spejs szip komand
co razem wydłuży latanie tymi szipami do 45 dni lób więcej
wzamian otżymamy max agility na frahcie i dostęp do wszystkich frachtów
--- Koniec cytatu ---
No dobra, warto już wrócić do tematu, ok?
Doom:
[admin]Dziobak dostał 7 dni urlopu, reszta wracać do merytorycznej dyskusji, albo zgłaszać się na priv po talony urlopowe[/admin]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej