Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
Pol Kent:
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 12:35:12 ---Warfarek na 5 to jakieś 9 dni x 4 = 36 dni.
--- Koniec cytatu ---
Na pewno ? Tam zdaje się chodzi o Warfare specki. A specki na lvl 5 to jakieś 30dni na skill jak nie masz remapa na Charyzmę >:D
Edie 1
Są różne fajne "kwiatki" w tych szykowanych zmianach, raczej do zmiany jeszcze. Jak ludzie pisz an eve-o forum, np. Gallenta Indyk na lvl 1 żeby latać Itkiem 5. I komentarze - to od razu osuńcie z gry pozostałe Itki bo kto nimi będzie latał. ;D
Edit 2.
Nie chce mi się przekopywać przez wszytko ale ktoś tam pisze, że niby fracht na lvl 5 ma być potrzebny żeby JFem latać ? Buhahahahhaa.... ;D ;D ;D
ManganMan:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 08, 2013, 12:51:44 ---Na pewno ? Tam zdaje się chodzi o Warfare specki. A specki na lvl 5 to jakieś 30dni na skill jak nie masz remapa na Charyzmę >:D
Edie 1
Są różne fajne "kwiatki" w tych szykowanych zmianach, raczej do zmiany jeszcze. Jak ludzie pisz an eve-o forum, np. Gallenta Indyk na lvl 1 żeby latać Itkiem 5. I komentarze - to od razu osuńcie z gry pozostałe Itki bo kto nimi będzie latał. ;D
Edit 2.
Nie chce mi się przekopywać przez wszytko ale ktoś tam pisze, że niby fracht na lvl 5 ma być potrzebny żeby JFem latać ? Buhahahahhaa.... ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
AD1: Też nie widzę w tym większego sensu
AD2: Powinni zmienić dilera, bo tu już zupełnie nie widzę sensu.
Ranshe:
Ponieważ skill do commandów jest jeden jak wszystkie skille t2, a nie rasowy, to nie ma możliwości rozbić warfarów na rasowe bez rozbijania skilla na rasowy, czego jak widać nie chcą robić, bo skille na t1 mają być rasowe, a na t2 ogólne.
I nie, nie chodzi o specki, a same warfarki, skill (x2), wiem że czytanie tekstu jaki jest napisany to trudna sprawa.
Ja tam się cieszę ze skilli na capsy i orkę najbardziej, resztą i tak już mogę latać. :) Nawet wymóg siege i kalibracji mi nie przeszkadza, bo tak czy inaczej bez tych skilli statki są bezużyteczne (+/- carriery wyprodukowane w wormholu z którego nie wylecą, deal with it).
Edit:
"All the other vessels not listed here (shuttles, frigates, Interceptors, Assault Ships, Covert Ops, Logistics, Strategic Cruisers, Black Ops, Marauders, Pirate Frigates, Pirate Cruisers, Pirate Battleships, Pirate Supercarrier, Transport Ships, Jump Freighters, Mining Frigate, Ore Industrial, Exhumers) are not directly affected by the skill modifications".
Czytanie ze zrozumieniem.
Edit 2 - a co do itków, to było ileś devblogów temu o ich planach co do indyków, tak żeby ludzie latali różnymi. Bodajże coś w stylu jak transporty mają aktualnie, nie pamiętam dokładnie a nie interesują mnie indyki na tyle, żeby mi się chciało szukać.
Pol Kent:
--- Cytat: Ranshe w Luty 08, 2013, 13:02:51 ---Czytanie ze zrozumieniem.
--- Koniec cytatu ---
Nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie albo popuścisz i wstyd będzie. To raz.
Dwa, święta racja kłania się czytanie ze zrozumieniem. Co ja napisałem "Nie chce mi się przekopywać przez wszytko ale ktoś tam pisze , że niby fracht na lvl 5 ma być potrzebny żeby JFem latać " a nie że CCP napisało że będzie fracht na 5 konieczny.
Ale kto by tam czytał ze zrozumieniem, prawda...
Łyknij meliski i oddychaj głęboko.
Jabolex:
--- Cytat: Ranshe w Luty 08, 2013, 13:02:51 ---Ponieważ skill do commandów jest jeden jak wszystkie skille t2, a nie rasowy, to nie ma możliwości rozbić warfarów na rasowe bez rozbijania skilla na rasowy, czego jak widać nie chcą robić, bo skille na t1 mają być rasowe, a na t2 ogólne.
I nie, nie chodzi o specki, a same warfarki, skill (x2), wiem że czytanie tekstu jaki jest napisany to trudna sprawa.
--- Koniec cytatu ---
Ok, ale (nowe) commandy maja po 2 bonusy do warfarków i niech tych warfarków wymagaja na 5 (jeżeli już muszą).
Co do JF i dla niego F na 5 to tak powinno być wg nowej filozofii, statek T2 ma mieć wyskilowaną "podstawkę" T1 na 5.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej