Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
Yavax Zavro:
--- Cytat: Ranshe w Luty 08, 2013, 13:02:51 ---Edit 2 - a co do itków, to było ileś devblogów temu o ich planach co do indyków, tak żeby ludzie latali różnymi. Bodajże coś w stylu jak transporty mają aktualnie, nie pamiętam dokładnie a nie interesują mnie indyki na tyle, żeby mi się chciało szukać.
--- Koniec cytatu ---
I tak wszyscy będą latać tymi z największym cargo :).
Jabolex:
--- Cytat: Yavax Zavro w Luty 08, 2013, 13:22:04 ---I tak wszyscy będą latać tymi z największym cargo :).
--- Koniec cytatu ---
O ile nie będą latać 0,5AU i na autopilocie skakać na bramę, na zasadzie więcej wieziesz tym dalej od bramy lądujesz ;)
Ranshe:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 08, 2013, 13:16:37 ---(cut)
--- Koniec cytatu ---
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Skoro wziąłeś do siebie to, co ja napisałem w ramach komentarza do czyjejś tam wypowiedzi, to mogę cię tylko wyśmiać i zaproponować lizaczka, jak każdemu niewydarzonemu trollikowi.
Lizaczka, trolliku?
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 13:20:17 ---Ok, ale (nowe) commandy maja po 2 bonusy do warfarków i niech tych warfarków wymagaja na 5 (jeżeli już muszą).
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Co do JF i dla niego F na 5 to tak powinno być wg nowej filozofii, statek T2 ma mieć wyskilowaną "podstawkę" T1 na 5.
--- Koniec cytatu ---
Jaką znowu nową filozofię sobie wymyśliłeś do JFa, o którym jest wyraźnie napisane, że nie będzie zmieniony (poza secondary i dalej skillami)? Indyki T2 wymagają odpowiedniego indyka na 5, a JF wymaga frachta tylko na 4, mimo że jest T2 frachtem.
Edit:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=2578438#post2578438
"We aren't adding Freighters 5 as the Jump Freighter requirement, at least not for a good while. We considered it, but the prospect of giving 7 million skill points extra wasn't appealing."
Edit:
Znalazłem tabelkę zamiarów co do commandów - skoro wszystkie dostaną bonusy, to wtedy wymaganie warfarek do skilla ma większy sens, nawet na tych, które teraz są plexmaszynami.
http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=73530
ManganMan:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 08, 2013, 13:16:37 ---Nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie albo popuścisz i wstyd będzie.
--- Koniec cytatu ---
-- OFFTOP ON --
Hej, ja oglądałem wczoraj "1000 Ways to Die, zgon nr #830 (link podam na PM'ie)", było tam coś z tym związane.
-- OFFTOP OFF --
Edit: To już z strategic chcą zrobić commandy? Cóż...
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 08, 2013, 13:16:37 ---Nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie albo popuścisz i wstyd będzie. To raz.
Dwa, święta racja kłania się czytanie ze zrozumieniem. Co ja napisałem "Nie chce mi się przekopywać przez wszytko ale ktoś tam pisze , że niby fracht na lvl 5 ma być potrzebny żeby JFem latać " a nie że CCP napisało że będzie fracht na 5 konieczny.
Ale kto by tam czytał ze zrozumieniem, prawda...
Łyknij meliski i oddychaj głęboko.
--- Koniec cytatu ---
To nawet było by zrozumiałe, bo na rasowego frachta nie bedzie wymagany rasowy industrial na 5. Po tym dodatku będę mógł wyskilowac 8 dodatkowych statków od zaraz, dziś zajeło by mi to około 70dni. Do tego jeszcze dostane 6,6kk sp za free(tak, to ile, a nie w czym, ma dla mnie większe znaczenie ;) ).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej