Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 08, 2013, 11:45:29 ---Czy lepsze to nie wiem. Nie będzie miał mechaniki, nie będzie miał inżynierii, zrobi za to EGU potrzebny w snajperskich hacach którymi nikt nie lata od kilku lat :D
--- Koniec cytatu ---
EGU potrzebne jest do RCU T2. Bardzo potrzebny moduł.
Wymagają także WU V - też bardzo potrzebny (razem z AWU IV).
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 12:08:00 ---Mnie (na razie) commandy zaskoczyły, muszę załadować skila, bo teraz mogę, a nie będę mógł...
Wszystkie "Warfary" na 5.
--- Koniec cytatu ---
Bo commandy nie służą tylko do orania anomalek/plexów/misji :P
Pol Kent:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 08, 2013, 11:45:29 ---Czy lepsze to nie wiem. Nie będzie miał mechaniki, nie będzie miał inżynierii, zrobi za to EGU potrzebny w snajperskich hacach którymi nikt nie lata od kilku lat :D
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, rebalans shipów T2 jeszcze przed nami. Kto wie, może CCP trzyma w zanadrzu zmiany które przywrócą sniper HACe do życia :)
BTW zauważyliście że HAC będzie się wreszcie po x latach nazywał HAC (Cruiser) a nie HAS (Ship) jak dotychczas.
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 08, 2013, 12:19:26 ---Bo commandy nie służą tylko do orania anomalek/plexów/misji :P
--- Koniec cytatu ---
Armor dla szildowców jest bardzo potrzebny na 5...
Ech...
Resztę można było wbijać na 5 jak alt w szipie już daje bonusy, a nie skiluje aby móc skilować commanda.
Warfarek na 5 to jakieś 9 dni x 4 = 36 dni.
Doom:
--- Cytuj ---Bo commandy nie służą tylko do orania anomalek/plexów/misji
--- Koniec cytatu ---
Zwłaszcza w świetle nadchodzących zmian w comandach które jeśli dobrze pamiętam z z aktualnych comandów strzelających zrobią comandy jeszcze bardziej strzelające.
Rozumiem że do tych z antenami taki wymóg jest sensowniejszy niż logistyki, ale kurde dla bojowego?
Plus to co napisał Jabolex. Dla tego co lata na armorze shield nie ważne ile go jest to tlko czas na odpalenie właściwego tanka choćby tylko hardenerów, dla tych co latają na shield jak shield się skończy to w zasadzie kaplica i tak i tak
ManganMan:
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 12:35:12 ---Armor dla szildowców jest bardzo potrzebny na 5, i vice versa...
Ech...
Resztę można było wbijać na 5 jak alt w szipie już daje bonusy, a nie skiluje aby móc skilować commanda.
Warfarek na 5 to jakieś 9 dni x 4 = 36 dni.
--- Koniec cytatu ---
FYP :)
Edit: Cóż, nikt ich nie będzie zmuszał; przecież te warfare'y są dopiero secondary... :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej