Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
SokoleOko:
--- Cytat: Yavax Zavro w Luty 08, 2013, 10:53:49 ---Kurwa brawa i pokłony z mojej strony dla CCP. To jest coś czego od dawna potrzebowaliśmy. Może mniej nowych graczy będzie odpływało z EVE widząc, że nie trzeba opłacać od razu konta na 1-2 miesiące, żeby w ogóle zacząć latać czymś ciekawszym niż frytki i deski.
--- Koniec cytatu ---
Już widzę te łzy 2 miesięcznych postaci wsiadających w HAC-e po pierwszym wypadzie na PvP :D
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 08, 2013, 11:14:59 ---Już widzę te łzy 2 miesięcznych postaci wsiadających w HAC-e po pierwszym wypadzie na PvP :D
--- Koniec cytatu ---
A co się zmieni w długości czasu skillowania pod hace?
Teraz też po 2 miesiącach możesz wsadzić dupsko w haca.
SokoleOko:
No fakt... i w nowym systemie taki char będzie miał lepsze skille supportowe. My bad.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 08, 2013, 11:37:12 ---No fakt... i w nowym systemie taki char będzie miał lepsze skille supportowe. My bad.
--- Koniec cytatu ---
Czy lepsze to nie wiem. Nie będzie miał mechaniki, nie będzie miał inżynierii, zrobi za to EGU potrzebny w snajperskich hacach którymi nikt nie lata od kilku lat :D
Jabolex:
Mnie (na razie) commandy zaskoczyły, muszę załadować skila, bo teraz mogę, a nie będę mógł...
Wszystkie "Warfary" na 5.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej