Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
ManganMan:
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 09:48:48 ---Chwila,
załóżmy że mogę wsiąść TERAZ w cariera () i nie mam skila "Jump fuel conservation".
Po zmianach jest on w "Secondary skill required".
To będę mógł w niego wsiąść nadal, czy nie?
Jeżeli gry nie interesuje nic innego niż "Primary skill req" - to po chusteczkę dodają kolejne? (secondary, tertiary)
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj posty wyżej to się dowiesz dlaczego.
Wysłane z mojego WT19i
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 09:48:48 ---Jeżeli gry nie interesuje nic innego niż "Primary skill req" - to po chusteczkę dodają kolejne? (secondary, tertiary)
--- Koniec cytatu ---
Secondary/tertiary jest wymogiem do wrzucenia skilla (inject). Natomiast do latania wystarczy mieć spełnione primary.
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 08, 2013, 10:00:33 ---Secondary/tertiary jest wymogiem do wrzucenia skilla (inject). Natomiast do latania wystarczy mieć spełnione primary.
--- Koniec cytatu ---
Czyli jak najszybciej (przed latem) muszę wrzucić skila(e) na kariera (przed remapem), oj mój portfel...
Jakże jestem szczęśliwy.
Evemon w garść i pora sprawdzić co się lepiej sprawdzi.
Ech.
BTW: Dziękuje za rzeczową odpowiedz.
Yavax Zavro:
Kurwa brawa i pokłony z mojej strony dla CCP. To jest coś czego od dawna potrzebowaliśmy. Może mniej nowych graczy będzie odpływało z EVE widząc, że nie trzeba opłacać od razu konta na 1-2 miesiące, żeby w ogóle zacząć latać czymś ciekawszym niż frytki i deski.
Edit: I wyskiluje sobie orcie, tralalalalalaaa :>
ManganMan:
--- Cytat: Yavax Zavro w Luty 08, 2013, 10:53:49 ---Kurwa brawa i pokłony z mojej strony dla CCP. To jest coś czego od dawna potrzebowaliśmy. Może mniej nowych graczy będzie odpływało z EVE widząc, że nie trzeba opłacać od razu konta na 1-2 miesiące, żeby w ogóle zacząć latać czymś ciekawszym niż frytki i deski.
Edit: I wyskiluje sobie orcie, tralalalalalaaa :>
--- Koniec cytatu ---
Mi tam Rorqual styknie. WRÓĆ: przecież moim targetem jest Revenant... ::)
Wysłane z mojego WT19i
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej