Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (79/259) > >>

SokoleOko:
To jest Eve. Jak jest wojna to przeciwnik ma stracić kasę, wyjśc z korpa/aliansu, stracić w ogóle chęć do gry, przestać płacić za konto. Tu się skacze glanami na ryja.

Jak ktoś chce "balanced honoured good fights" to WoT czy inna gra dla dzieci jest tam --------->

Nie ma znaczenia czy PvPer, górnik czy ratter. Jeśli jest blue do HBC - zgnoić.

LunaticMess:
No przyznaje racje Sokole że jest to bardzo ważna część tej gry:)Niedawno sie dowiedziałem że jakiś rok temu koles stracił u nas carriera po czym sie wylogował i przez rok nie wchodził do gry.Ludzie mają z niego tutaj zwałe. Ale to prosty przykład na to że tzw. terroryzm emocjonalny(nie wiem sam skąd to wziąłem) jest ważnym aspektem każdej wojny.Mimo że jestem po drugiej stronie 3mam kciuki za C0ven :)

Doom:

--- Cytuj ---"balanced honoured good fights" to WoT
--- Koniec cytatu ---
"Troche" nie trafiłeś z przykładem

A tak bardziej na temat może by ktoś przyszedł do tablicy i zrobił jakąś aktualizację sytuacji? Podsumowanie dotychczasowych działań?

Cat? Xeo? Jabolex? Ktokolwiek zorientowany?

Dux:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 13, 2012, 14:25:01 ---Jak ktoś chce "balanced honoured good fights" to WoT czy inna gra dla dzieci jest tam --------->

--- Koniec cytatu ---

Tylko na forum WoTa nie pisz, że to "balanced honoured good fights". No chyba, że chcesz mieć przez kolejne trzy strony wątku jedno wielkie  "Loooooool"   ;D

To, że 3/4 wociaków po pierwszym lepszym pvp w eve miałoby wielkie łzy w oczach to inna sprawa :P

LunaticMess:
W planach niedługo jest przejęcie kolejnych systemów dla HBC co i jak nie moge z wiadomych przyczyn mówić.Naszym głownym celem jest jak narazie wykończenie ROL.To tak w skrócie .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej