Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Centurion:
Hola, hola Panowie zostawcie tych biednych górników i innych raciarzy w spokoju, co to za pomysł z wysyłaniem ich do hi? Pogięło was, 'hejt' maile i komentarze na localu jak się zabija tych frajerów, a przepraszam, pverów, są bezcenne. :P Gdyby oni wszyscy się wynieśli nasze życie dresiarzy zostałoby bardzo zubożone.
Podsumowując, ogarnijcie dupska a nie pitolicie głupoty.
Jabolex:
WhiteCat:
1. Ogólnie EVE to gra PvP, może inaczej, sandbox opierający się na PvP, spytaj się CCP. W końcu każdy minerał który wykopiesz w takiej czy innej postaci trafi do PvP
No i spoko.
2. Grasz w EVE tylko żeby racić i szczytem "PvP" jest pojedynek z sanshą? Robienie isków dla samego robienia isków? Gdzie tu sens? ???
To już Twój problem.
3. Skoro Wy macie w poważaniu PvPowców to nie dziw się, że oni Was też. I dlatego tracicie statki.
Nie ma sprawy.
4. Czyli jak zabijam kogoś w BF'ie, CoD'zie czy innym CSie to podbijam swoje ego? Fuck logic ::)
Twoja logika jest rewelacyjna zaiste.
5. Ci ludzi "psujący zabawę innym" robią to co do czego 0.0 zostało stworzone: swobodne zabijanie innych. Jeżeli uważasz, że nie powinien przylatywać i Cię zabijać tylko dlatego, że może to chyba jednak High bardziej Ci będzie pasować.
Nie wiem gdzie przeczytałeś że tak uważam, ale niech Ci będzie, widziałem już przykład Twojej logiki.
"IMHO już lepsi są rentierzy bo oni przynajmniej coś robią żeby utrzymać swoją farmę, rozumieją pewne podstawowe prawa 0.0 i nie płaczą, że im ktoś psuje zabawę "bo Ci wredni PvPerzy mnie zabili. I to w 0.0, dacie wiarę?""
Tak czytałem wątek z APA. ()
"Ale i tak ktoś to zaraz nazwie trollem bo kłóci się to z jego zdaniem."
Święte słowa.
littleozzik:
--- Cytat: papugoz w Listopada 13, 2012, 10:59:07 ---Ach Ci wredni pefałdeprzy, kerbirzyć nie dają :'(
--- Koniec cytatu ---
Tak po prawdzie to więcej lamentują panowie od pvp niż górnicy. A to blob za duży, a to górnik zdążył do stacji zadokować, a to ktoś raci i kisi kasę zamiast kupić megasa i stracić w mojej bańce.... Nie wiem czy tak trudno zauważyć że ta gra jest dla wszystkich.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: littleozzik w Listopada 13, 2012, 11:47:23 --- Nie wiem czy tak trudno zauważyć że ta gra jest dla wszystkich.
--- Koniec cytatu ---
Dla wszystkich którzy mają takie samo zdanie jak "ja" :P
LunaticMess:
Panowie nie mówcie mi że nie macie do czego strzelać.:)Z tego co pamiętam to Tribale sa wdzięcznym celem a z tego co widze to Zombiaki chyba też. Have fun i zielonego killboardu wszystkim. A górnikom miłego kopania. Do zobaczenia na overview.:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej