Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (80/259) > >>

Nitefish:
Popraw mnie jeśli się mylę, ale czy to nie było tak że cześć Rolków poddało się i dało Wam sova? Jeśli tak to chyba z walką nie miało to nic wspólnego.

LunaticMess:
Ta część rolków to my:) A stało się to na spotkaniu w Vegas.

[VIDE] Herezja:
Z opisu wynika, że działania zbrojne chwilowo zostały wstrzymane prawie.

ps. Taki mały offtop ale ... Jak myślicie do jakiej ilości minusów kolega @Jabolex dojdzie w takim tempie do końca tygodnia? Obstawiamy? Ja daje 150.

Jabolex:

--- Cytat: Doom w Listopada 13, 2012, 14:37:41 ---"Troche" nie trafiłeś z przykładem

A tak bardziej na temat może by ktoś przyszedł do tablicy i zrobił jakąś aktualizację sytuacji? Podsumowanie dotychczasowych działań?

Cat? Xeo? Jabolex? Ktokolwiek zorientowany?

--- Koniec cytatu ---

Uwaga - nie jestem zorientowany.
Z mojej perspektywy wygląda to tak.

TEST przeniósł się już w większości do HED-GP i stamtąd rusza większość ich flot. Nadal tępią AAA (SOV) i Solarów, tak im pewnie zostanie.
Paragon Soul i okolice w lewo i do góry. Mają własnych lokatorów którzy starają się lepiej lub gorzej przeżyć w 0.0.
Broniąc mniej lub bardziej udanie terytorium.
C0ven lata sobie stawia TCU tu i tam, i ogólnie jest zabawa.

Co do minusów to czuję się doceniany, ale sensu ich już nie ogarniam  :)

SokoleOko:

--- Cytat: Dux w Listopada 13, 2012, 14:39:12 ---Tylko na forum WoTa nie pisz, że to "balanced honoured good fights". No chyba, że chcesz mieć przez kolejne trzy strony wątku jedno wielkie  "Loooooool"   ;D

To, że 3/4 wociaków po pierwszym lepszym pvp w eve miałoby wielkie łzy w oczach to inna sprawa :P

--- Koniec cytatu ---

Chodziło mi oczywiście o to, że w WoT czy innych FPS-ach, gra się mecz mają taką samą liczbę zawodników w drużynie i tak dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej