Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Rash'kan w Października 06, 2012, 23:06:34 ---Napisałem tutaj długiego posta jak naprawdę jest na północy, ale potem pomyślałem, że Soulscream ma dużo znajomości w Goonach i będziemy mieli potem problemy i go skasowałem.
Przepraszam.
--- Koniec cytatu ---
hihi ;D
Soulscream ma niesamowita sklonnosc do dawania wiary propagandzie z Something Awful, podejrzewam ze jest jedna z niewielu osob, ktora to bierze na powaznie... No ale kiedys dal sie wrobic w tankowanie posow Goonswarmu w Esoterii (za czasu gdy sovwar polegal na spamowaniu posami), w dodatku uwierzyl ze jest z tego powodu kims waznym, wiec w sumie nie nalezy sie spodziewac jakichs fajerwerkow intelektualnych...
Napisz z alta, nic ci nie udowodnia ^^ Tez mam tam alty wiec mozemy sie podzielic wrazeniami na temat "partnerskich stosunkow" w CBC KFC, sory pomylily mi sie skroty
WhiteCat:
Dawaj dawaj, ciekawy jestem co soul nam odpowie, oczywiście po konsultacji z mittanim ;)
Tim:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Października 06, 2012, 23:20:39 ---Soulscream ma niesamowita sklonnosc do dawania wiary propagandzie z Something Awful, podejrzewam ze jest jedna z niewielu osob, ktora to bierze na powaznie... No ale kiedys dal sie wrobic w tankowanie posow Goonswarmu w Esoterii (za czasu gdy sovwar polegal na spamowaniu posami), w dodatku uwierzyl ze jest z tego powodu kims waznym, wiec w sumie nie nalezy sie spodziewac jakichs fajerwerkow intelektualnych...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Jabolex w Października 06, 2012, 21:49:35 ---TEST daje prawo do racenia w dowolnym systemie (bez wyłączności) w regionie Fountain.
Za to płacisz jako rentier i to (tylko) dostajesz.
--- Koniec cytatu ---
Bez wyłączności na razie może być im wygodnie, później jak dojdzie więcej korpów, to może to skutkować organizacyjnym burdelem, tylko jeszcze dochodzi pytanie - co ze stawianiem jakichkolwiek struktur itp.?
Jabolex:
--- Cytat: WhiteCat w Października 06, 2012, 22:13:41 ---LoL Żałosne, zamykanie rentierów w gettach i wszystko jest super? Poza tym oni będą mogli tylko racić tak? Czyli odchodzi im kasa z moonów.
Zresztą większość rentierów CHCE osobnego zamkniętego systemu żeby inni nie mogli im podbierać.
A może część z nich chciałaby w wolnym czasie polatać na flotach?
--- Koniec cytatu ---
W sumie nie bardziej żałosne niż branie kasy i olanie gdy wróg u bram.
Jeżeli rentierzy będą mieli podobne do twojego zdanie to ich nie będzie...
Jeżeli rentierzy będą chcieli i będzie im to wystarczało - racić, to co obrazisz się na nich?
A może to, a może tamto... Będziesz za nich decydował?
WhiteCat:
Nie po prostu z doświadczenia ze stykaniem się z rentierami wiem, że wynajmują system żeby mieć spokój, a nie wiem czy takie fajne jest latanie po całym regionie za ratami ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej