Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Października 06, 2012, 23:40:20 ---W sumie nie bardziej żałosne niż branie kasy i olanie gdy wróg u bram.
Jeżeli rentierzy będą mieli podobne do twojego zdanie to ich nie będzie...
Jeżeli rentierzy będą chcieli i będzie im to wystarczało - racić, to co obrazisz się na nich?
A może to, a może tamto... Będziesz za nich decydował?
--- Koniec cytatu ---
Masz rację. Przekonałeś mnie... Właśnie aplikuję alt-corpem, żeby zostać rentierem TEST :P
Rabbitofdoom:
Bede musial namowic korpowiczow na road trip. Ja tu tylko ratow szukam... >:D
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Października 06, 2012, 23:20:39 ---hihi ;D
Soulscream ma niesamowita sklonnosc do dawania wiary propagandzie z Something Awful, podejrzewam ze jest jedna z niewielu osob, ktora to bierze na powaznie... No ale kiedys dal sie wrobic w tankowanie posow Goonswarmu w Esoterii (za czasu gdy sovwar polegal na spamowaniu posami), w dodatku uwierzyl ze jest z tego powodu kims waznym, wiec w sumie nie nalezy sie spodziewac jakichs fajerwerkow intelektualnych...
Napisz z alta, nic ci nie udowodnia ^^ Tez mam tam alty wiec mozemy sie podzielic wrazeniami na temat "partnerskich stosunkow" w CBC KFC, sory pomylily mi sie skroty
--- Koniec cytatu ---
~~Moja prawda, prawdziejsza niz Twoja prawda~~
Jabolex:
Inwazja na Esoterie Feythabolis wystartowała.
Flota u bram AZN-D2, właściwie za bramami.
Soulscream:
AZN to już Feythabolis. To jak rozumiem walec chce sie wbic jeszcze glebiej ? Macie kogo obsadzic, jak nie to rozjada ich po tym jak sie wycofacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej