Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (26/259) > >>

Jabolex:
Ale przeczytałeś o co chodzi?
Czy tylko słowo klucz "renting"

Tylio:
Czytałem i w sumie Inver Brass jest traktowany bardziej na równi niż rentierzy Testów.

--- Cytuj ---Joining HBC Fleets is not possible. Being in Delve is forbidden (Renter should rat in Fountain) (Exception: If you get an escalation into Delve)
--- Koniec cytatu ---

IB może dołączać do flot i latać gdzie chce. Ważne, żeby racili tam gdzie powinni.

Jabolex:

--- Cytat: Tylio w Października 06, 2012, 21:12:07 ---Czytałem i w sumie Inver Brass jest traktowany bardziej na równi niż rentierzy Testów.
IB może dołączać do flot i latać gdzie chce. Ważne, żeby racili tam gdzie powinni.

--- Koniec cytatu ---

No widzisz czytasz, ale nie rozumiesz.
IB wynajmuje system, systemy tyle na ile ich stać. I tak to zawsze działało.
TEST daje prawo do racenia w dowolnym systemie (bez wyłączności) w regionie Fountain.
Za to płacisz jako rentier i to (tylko) dostajesz.

A z tymi flotami to mnie zabiłeś... Lepsze traktowanie, bo mogę dołączać do flot - Marzenie każdego rentiera.

WhiteCat:

--- Cytuj ---Being in Delve is forbidden (Renter should rat in Fountain)
--- Koniec cytatu ---
LoL Żałosne, zamykanie rentierów w gettach i wszystko jest super? Poza tym oni będą mogli tylko racić tak? Czyli odchodzi im kasa z moonów.
Zresztą większość rentierów CHCE osobnego zamkniętego systemu żeby inni nie mogli im podbierać.
A może część z nich chciałaby w wolnym czasie polatać na flotach?

Rash'kan:
Napisałem tutaj długiego posta jak naprawdę jest na północy, ale potem pomyślałem, że Soulscream ma dużo znajomości w Goonach i będziemy mieli potem problemy i go skasowałem.

Przepraszam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej