Eve Online > Retribution

Dev Blog: Ship Balancing Winter Update

<< < (15/21) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Zsur1aM w Wrzesień 19, 2012, 19:50:03 ---Nie jest uber w porownaniu do dps'u statkow z dzialkami close range ale to jest bron long range, wez sobie harba na HP II i 2 HS dps na scorch (base 23+5): 426, tengu 528dps na 114km. Tbh jak dla mnie mogloby zostac jak jest, ale potrafie zrozumiec dlaczego rozwazaja nerf HML.

--- Koniec cytatu ---
No wiesz.... kupując statek za 600mln mam prawo wymagać żeby był lepszy od statku za 50 mln  ;)

tianan:

--- Cytat: Herezja w Wrzesień 18, 2012, 20:18:50 ---Z mojej perspektywy powinni jakoś poprawić kruzy ale nie kosztem reszty statków.
Tracking disrupty może i warto aby były także stosowane na statki misslowe ale ... na pewno nie można ich przerobić na pseudo działka z opóźnionym zapłonem.
Logistyki a i owszem ale tylko w wersji małej aby usprawnić floty małych statków ale tak jak są logistyki jako tech 2 kruzy tak i frytki też powinny być jako tech 2.

ps. Jakaś forma nerfu HML-i powinna nastąpić ale nie aż tak radykalna.

--- Koniec cytatu ---
nerf moze i tak ale widze ze malo kto czyta ze zrozumieniem albo dostaje rage zanim doczyta dopisek ze zmiany dotycza wszystkich rodzajow hm wiec wliczy sie do tego i HAM i FOF

Zsur1aM:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 19, 2012, 20:14:30 ---No wiesz.... kupując statek za 600mln mam prawo wymagać żeby był lepszy od statku za 50 mln  ;)

--- Koniec cytatu ---

A widziales protki, loki albo legiony strzelajace na 115km i robiace 500dps+?  : P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Zsur1aM w Wrzesień 19, 2012, 20:23:52 ---A widziales protki, loki albo legiony strzelajace na 115km i robiace 500dps+?  : P

--- Koniec cytatu ---
Nie, protkiem nie latałem, legiona robiłem na HAMy. Ale może przypomnę, wspomniałem że zasięg można zredukować, i owszem, ale od demedżu powinni się trzymać z dala.

--- Cytat: tianan w Wrzesień 19, 2012, 20:20:51 ---nerf moze i tak ale widze ze malo kto czyta ze zrozumieniem albo dostaje rage zanim doczyta dopisek ze zmiany dotycza wszystkich rodzajow hm wiec wliczy sie do tego i HAM i FOF

--- Koniec cytatu ---
To raczej jako pocieszenie nie zabrzmiało  ;D
Słuszne podejście, obciąć HAMom zasięg i będzie można spokojnie se w burtę strzelać  :P
Ale co do rejdża to masz rację, przypomnieć wypada że to nie pacznotes tylko jakaś propozycja na forum.

Pol Kent:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 19, 2012, 20:26:06 ---Ale co do rejdża to masz rację, przypomnieć wypada że to nie pacznotes tylko jakaś propozycja na forum.

--- Koniec cytatu ---
To nie jest propozycja tylko wcześniejszy anons. Chcesz się założyć, że te "propozycje" zmian dotyczące frytek, kruzów, czy wyglądu Vagi będą w zimowym dodatku faktem ?
A rage jest szansą na zwrócenie CCP uwagi że coś właśnie próbują spie**yć. To czy CCP sobie to weźmie do serca to zupełnie inna sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej