Eve Online > Retribution
Dev Blog: Ship Balancing Winter Update
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 19, 2012, 20:53:04 ---To nie jest propozycja tylko wcześniejszy anons. Chcesz się założyć, że te "propozycje" zmian dotyczące frytek, kruzów, czy wyglądu Vagi będą w zimowym dodatku faktem ?
--- Koniec cytatu ---
Anons o statkach jest tu:
http://www.evenews24.com/2012/09/11/dev-blog-ship-balancing-winter-update/
Wprawdzie moja angielska zdeczka kuleje, ale wpatrywałem się w artykuł bardzo uważnie i o nerfie missili nigdzie nie wypatrzyłem. ;)
SokoleOko:
--- Cytat: tianan w Wrzesień 19, 2012, 20:20:51 ---nerf moze i tak ale widze ze malo kto czyta ze zrozumieniem albo dostaje rage zanim doczyta dopisek ze zmiany dotycza wszystkich rodzajow hm wiec wliczy sie do tego i HAM i FOF
--- Koniec cytatu ---
Co takiego?
Nerf dotyczy wyłącznie Heavy Missiles.
HAM'y (podobnie jak wszystkie inne missile) będą szybciej przyśpieszać = nieco większy range.
theeht:
czyli jakiego dokladnie spadku zasiegu na misjach mozna sie spodziewac ? nie bedzie tak ze wlece i mam wszystkich na talerzu ? bede musial podleciec ?
Doom:
Jeśli na dreju spada to do 50km to z tengulca spadniesz do aktualnego zasięgu maksymalnego dreja. Tak na oko
FITTIpalti:
Tengulec "tankuje" dystansem z powodu relatywnie małego tanka w porównaniu z innymi tech3. Protkiem możesz wejść na o bo ma tanka wyjebanego w kosmos :) itp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej