Eve Online > NoobGarten

Planowanie postaci

<< < (9/14) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: observer w Stycznia 14, 2013, 10:32:39 ---Do tego warto drony podciągnąć do t2, przynajmniej medium size.

--- Koniec cytatu ---

W dronach kluczowy jest skill Drone Interfacing (oczywiście, trzeba mieć Drones V - czyli możliwość operowania pełnym setem pięciu dron). Inferfacing daje Ci +20% dmg dron per level, czyli de facto, dodatkową dronkę per level.

Te dwa skille były pierwszymi, które zrobiłem na V.

Dinozauriusz II Urwiryj:

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 14, 2013, 09:25:36 ---Stealth Bombery... hmm.. jeśli nie służą do PvE w lowsecu (na czym się nie znam) to w PvP lowsecowym nie powinny mieć zastosowania, gdyż ich główna broń (bomby) tam nie działają.

--- Koniec cytatu ---

Jak to nie działają? Mechanika gry na to nie pozwala, czy chodzi Ci o to, że się nie sprawdzają?
Ja osobiście słyszałem, że kilka SB może zdjąć battleshipa... możecie to zweryfikować?

Centurion:
Bomber w low nie rzuci bomby - zablokowane mechaniką.

Tak, kilka bomberów może zabić bs - bombami lub torpedami. Ba, 1 bomber jest w stanie zabić pojedynczego bsa torpedami.

Dux:
Bomber jest statkiem z papieru. Relatywnie duży dps "okupia" niemal zerowym tankiem. Dlatego da się nim walczyć z BSem (bo dobrze prowadzonego bombera bs po prostu nie trafi, ale przy fregacie wymięknie. Nawet wygranie pojedynku z t1 freją prowadzoną przez kilkudniowego chara może okazać sie sporym problemem.

MGGG:
Czasami w milicyjnym spotyka się bombery do pvp, ale nie na torpach, tylko na zwykłych misslach plus ewar.
Ale to bardziej fanaberia graczy niż jakiś standard.

Bomber w low służy do pve/bicia hubów milicyjnych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej