Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Dux:
--- Cytat: Theronth w Grudnia 05, 2012, 13:52:14 ---To samo co w high, będzie chciało blokować pewne akcje w zależności od ustawionego poziomu 'safety'. Na zielonym nie pozwoli Ci na zyskanie flagi suspect i criminal, a na zółtym tylko criminal. Osobiście uważam, że JP na 100% i mam zawsze czerwone.
--- Koniec cytatu ---
Ale nie pozwoli definitywnie, czy ograniczy sie do tych głupich wyskakujących okienek z pytaniami w stylu "czy aby na pewno"?
Emtecpl:
tzn ze w high mogę być czerwony ale jak zaatakuje kogoś to konkord mi się zwali czy będę zielony czy czerwony to tak samo?
Dux:
--- Cytat: Emtecpl w Grudnia 05, 2012, 14:12:10 ---tzn ze w high mogę być czerwony ale jak zaatakuje kogoś to konkord mi się zwali czy będę zielony czy czerwony to tak samo?
--- Koniec cytatu ---
Konkord wali tylko za globala. Za zbyt niski ss lub stand do frakcji wali navy (wyjątek systemy z sovem concordu). No i za sam ss lub stand navy dalej naparza. To akurat sprawdziłem :P
Theronth:
--- Cytat: Emtecpl w Grudnia 05, 2012, 14:12:10 ---tzn ze w high mogę być czerwony ale jak zaatakuje kogoś to konkord mi się zwali czy będę zielony czy czerwony to tak samo?
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się, że na zielono/żółto wyskoczy pop-up czy aby na pewno chcesz to zrobić. Jeśli potwierdzisz to suka już w drodze :D
Pol Kent:
A nie chce mi się nowego topicu zakładać to podciągnę to pod ten :P
http://evenews24.com/2012/12/05/event-holiday-dev-incursion/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej