Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (99/121) > >>

Doom:
http://community.eveonline.com/updates/patchnotes.asp
Patch do pacha no_1

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: FITTIpalti w Grudnia 05, 2012, 12:06:11 ---oraz funkcję pomagającą w przypadku obstrukcji.

--- Koniec cytatu ---

Tu mnie zaciekawiles

Emtecpl:
bug nie mogę przerzucać się miedzy klientelami bo mi statek w warpie znika:) jak by miał cloaka

i drugie jak to jest z tym zielonym żółtym i czerwonym bo się nie mogę połapać ? co daje zmiana statusu np w lov?

SokoleOko:

--- Cytat: FITTIpalti w Grudnia 05, 2012, 12:06:11 ---W Polsce są już dostępne bidety elektroniczne montowane bezpośrednio na misce WC. Rozwiązanie powszechnie stosowane np. w Japonii, Korei i innych krajach Dalekiego Wschodu, gdzie znane jest pod nazwą washlet. Jest to urządzenie, w którym dysza wysuwa się z panelu głównego myjąc wodą intymne części ciała. Bidety elektroniczne posiadają między innymi funkcje mycia oscylacyjnego, masażu oraz suszenia, program mycia dla kobiet, program rodzinny, oraz funkcję pomagającą w przypadku obstrukcji.

--- Koniec cytatu ---

Jakby komuś w domu walnęła hydraulika, to "wiecie co z nim zrobić" ;)

Theronth:

--- Cytat: Emtecpl w Grudnia 05, 2012, 13:06:10 ---bug nie mogę przerzucać się miedzy klientelami bo mi statek w warpie znika:) jak by miał cloaka

i drugie jak to jest z tym zielonym żółtym i czerwonym bo się nie mogę połapać ? co daje zmiana statusu np w lov?

--- Koniec cytatu ---
To samo co w high, będzie chciało blokować pewne akcje w zależności od ustawionego poziomu 'safety'. Na zielonym nie pozwoli Ci na zyskanie flagi suspect i criminal, a na zółtym tylko criminal. Osobiście uważam, że JP na 100% i mam zawsze czerwone.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej