Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Theronth:
--- Cytat: Prowe w Grudnia 05, 2012, 00:44:02 ---U mnie działa tak samo jak przed patchem. Jedynie przy pierwszym zalogowaniu po aktualizacji trochę się przymulało, np. czarny ekran po undocku ale po kilku minutach wszystko wróciło do normy.
Natomiast strasznie mnie wnerwia fakt, że okręt pozostaje przez 5 minut w przestrzeni po wylogowaniu, jeżeli walczyło się z NPC. Niestety EVE ma to do siebie, że czasami się u mnie wywala. Obawiam się, że po ponownym zalogowaniu, czy np. awarii netu z mojej strony, mogę stracić okręt jeżeli tank nie wytrzyma. I to chyba jedyne "usprawnienie", na które mogę narzekać. Pozostałe to kwestia przyzwyczajenia.
--- Koniec cytatu ---
Moduły przy DC pozostają włączone, dopóki cap nie padnie, albo ktoś ratom nie pomoże. Jeśli chodzi o wydajność, dualboxowałem dziś bez problemu.
Dux:
A to niby przy logoffie statek przestał wylatywać z grida?
Gaunt:
--- Cytat: Dux w Grudnia 05, 2012, 07:59:06 ---A to niby przy logoffie statek przestał wylatywać z grida?
--- Koniec cytatu ---
no, ale na większości plexów cos Ciebie punktuje więc wiesz..
Centurion:
Mnie się o dziwo nawet podobają te zmiany. Dźwięki mam w pompie bo i tak nie używam, a reszta jest ok. Możliwość kalibracji okienek z logami z walki jest świetna (można je np. wrzucić pod okienka czatu i mieć wyjebane). Pozostałe wodotryski dodane do UI nie przeszkadzają, na pierwszy rzut oka te paseczki hpków jakieś takie nieczytelne teraz ale sądzę, że to kwestia przyzwyczajenia do płaskiego paska. Timery spoko, dla mnie jako tego po odpowiedniej stronie łańcucha pokarmowego jest to super zmiana. :D
Chaty działają normalnie, nic nie wykrzaczyło się.... szok normalnie :P
BAMBO:
najmniej kontrowersyjny patch ever ;] dla mnie ;] ( btw pierwszy patch ktory spowodowal ze stracilem statek w dniu patcha - po 1sze dlatego ze dalo sie zalogowac, po drugie ze drony zmienily agro :'( - ale ile bylo emocji w pve ;])
faktycznie ciut przy duze te kolka wokol celu - no i gdyby jeszcze tak symbol broni ktora agruje cel byl na gorze a nie na dole kólka;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej