Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Mamut:
fakt - nowe dzwięki są tragiczne ...okrągłe celowniki są troche za ...WIELKIE :) na drugim monitorze 1300x700 - 6 targetów zajmuje dużą część ekranu ... wydajność dwóch klientów na 6 rdzeniowcu i 16gb ramu i grafice na LOW jest tragiczna...lekkie rozczarowanie ;-) ciekawe ile chłopakom zejdzie poskładanie tego do ładu...
CATfrcomCheshire:
ale za to sa okragle celowniki, tamte kwadratowe mnie doprowadzaly do szalu od wielu lat, i tutaj zdecydowanie plus dla CCP ze zrobili okragle, roznica jest kolosalna, w koncu mozna normalnie grac. Do tego sa nowe spodnie w Noble Exchange, o czym napewno nikt z was panowie "nic mi sie nie podoba" nie wiedzial, potraficie tylko narzekac. I tutaj CCP trafilo w dziesiatke, ostatnio tak wlasnie przegladalem sobie Noble i myslalem, ze przydalyby sie jakies nowe portki, wszystko juz poprzymierzane i oblatane, jak nie bedzie jakichs nowosci chyba przestane grac... A tu prosze, BAM! CCP trafilo w dzisiatke, sa nowe sztany i odrazu ochota do gry wraca, lecimy zodbywac kosmos. Szkoda tylko, ze mi sie nie laduje grid, ale przy odrobinie wprawy da sie sterowac na wyczucie z klawiatury, nie?
Doom:
Ciekaw jestem kiedy naprawią wreszcie upierdliwy i wkurzający bug ze stackowanymi laserami który raportuje co patch a oni to grzecznie zlewają
observer:
Próbując zalogować się postacią znajdującą się w Jita dostałem na ekranie wyboru postaci tabelke z listą systemów obok, bo Jita zamknięte. Opóźnień na chacie nie zauważyłem, ogólnie wszystko hula bardzo ładnie, tylko liste celów musiałem ustawić znów w poziom, bo w pionie, nawet jak jest miejsce na ekranie, to cele powyżej 4 ładują się do następnej kolumny. Do tego 3 poziome paski pod obrazkiem statku były dla mnie czytelniejsze, ale to może przyzwyczajenie.
Edit. Wryłem się do Jita, 2000 osób na localu, czas ladowania chatu - 1-2s
Prowe:
U mnie działa tak samo jak przed patchem. Jedynie przy pierwszym zalogowaniu po aktualizacji trochę się przymulało, np. czarny ekran po undocku ale po kilku minutach wszystko wróciło do normy.
Natomiast strasznie mnie wnerwia fakt, że okręt pozostaje przez 5 minut w przestrzeni po wylogowaniu, jeżeli walczyło się z NPC. Niestety EVE ma to do siebie, że czasami się u mnie wywala. Obawiam się, że po ponownym zalogowaniu, czy np. awarii netu z mojej strony, mogę stracić okręt jeżeli tank nie wytrzyma. I to chyba jedyne "usprawnienie", na które mogę narzekać. Pozostałe to kwestia przyzwyczajenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej