Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Egzarcha:
Dobra. Widzę, że trzeba sie ograniczyć do klarownych zdań prostych.
Odnosząc się do wcześniejszych wypowiedzi. Traktowały one MJD, jako moduł tylko dla kerbirów. Mam inna opinię w tej kwesti. Będą one nie raz wykorzystywane w walkach. Jest to tylko kwestia czasu. I dodam jeszcze jedną rzecz. W grze istnieje tez przestrzeń WH. Tam panują inne warunki walki, niż w 0.0 . Resztę dyskusji pozostawiam ekspertom.
Eh...
SokoleOko:
--- Cytat: Egzarcha w Listopada 14, 2012, 16:22:47 ---W grze istnieje tez przestrzeń WH. Tam panują inne warunki walki, niż w 0.0
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście. I to właśnie w przeciwieństwie do 0.0, w wormholach bijemy się głównie w homogenicznych flotach BS-ów (przypominam - jedyne shipy mogące fitować MJD) ;)
Doom:
To te wasze WH bs'y mają naprawde tęgą elektronikę skoro nie dość ze przeciwnik widzi na over t3 i capsle to nawet generator KB daje sie oszukać :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Listopada 14, 2012, 16:30:10 ---To te wasze WH bs'y mają naprawde tęgą elektronikę skoro nie dość ze przeciwnik widzi na over t3 i capsle to nawet generator KB daje sie oszukać :P
--- Koniec cytatu ---
Używają tajnych modułów na hislotach pod tytułem Mimikra ;D
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 14, 2012, 17:04:58 ---Używają tajnych modułów na hislotach pod tytułem Mimikra ;D
--- Koniec cytatu ---
Mikkerikra?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej