Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (68/121) > >>

Egzarcha:
Dobra. Widzę, że trzeba sie ograniczyć do klarownych zdań prostych.

Odnosząc się do wcześniejszych wypowiedzi. Traktowały one MJD, jako moduł tylko dla kerbirów. Mam inna opinię w tej kwesti. Będą one nie raz wykorzystywane w walkach. Jest to tylko kwestia czasu. I dodam jeszcze jedną rzecz. W grze istnieje tez przestrzeń WH. Tam panują inne warunki walki, niż w 0.0 . Resztę dyskusji pozostawiam ekspertom.

Eh...

SokoleOko:

--- Cytat: Egzarcha w Listopada 14, 2012, 16:22:47 ---W grze istnieje tez przestrzeń WH. Tam panują inne warunki walki, niż w 0.0

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście. I to właśnie w przeciwieństwie do 0.0, w wormholach bijemy się głównie w homogenicznych flotach BS-ów (przypominam - jedyne shipy mogące fitować MJD) ;)

Doom:
To te wasze WH bs'y mają naprawde tęgą elektronikę skoro nie dość ze przeciwnik widzi na over t3 i capsle to nawet generator KB daje sie oszukać :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Listopada 14, 2012, 16:30:10 ---To te wasze WH bs'y mają naprawde tęgą elektronikę skoro nie dość ze przeciwnik widzi na over t3 i capsle to nawet generator KB daje sie oszukać :P

--- Koniec cytatu ---
Używają tajnych modułów na hislotach pod tytułem Mimikra  ;D

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 14, 2012, 17:04:58 ---Używają tajnych modułów na hislotach pod tytułem Mimikra  ;D

--- Koniec cytatu ---

Mikkerikra?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej