Eve Online > CR - Archiwum
[BHI] Bane Heavy Industries
WhiteCat:
--- Cytat: Doom w Październik 24, 2012, 10:38:12 ---Jak chcesz komuś dowalić superami wynajmij PL? :P
--- Koniec cytatu ---
A do tego zawsze wołaj na akcje TESTów, nie dlatego, że inaczej dostaniesz wpie*dol, ale "4 fun" ;D
Chociaż w sumie latając z TESTami też można przegrać ;)
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=190398
Czy chodzi Ci o nową myśl wynajmowania 0.0 czyli wrzucić jak najwięcej noobów klepiących krzyżyki do null i mieć ich w głębokim poważaniu, niech se latają po całym regionie i nawzajem biją o anomalki.
No chyba, że jesteś dumny z bycia mięsem armatnim mięsa armatniego :D
TEST>Tribale>Pety
kuszące xD
Doom:
C0ven tam oszukiwał. Sciągnął npc posiłki :P
Jabolex:
--- Cytat: WhiteCat w Październik 24, 2012, 11:22:31 ---No chyba, że jesteś dumny z bycia mięsem armatnim mięsa armatniego :D
TEST>Tribale>Pety
kuszące xD
--- Koniec cytatu ---
Aż się zarumieniłem ze wstydu - dobrze piszę? Teraz już będę cool?
Co do innego podejścia niż ma AAA - http://soundcloud.com/aevumdecessus/hbc-sota-9-22-2012 jakoś od 4:30s.
Co do bycia/nie bycia dumnym - to hm nie mam z tym problemu jak co poniektórzy, choć pisanie o peciarstwie (ma być obraźliwe?!) no to jest, ale przyżyje...
Mieszkanie na pierwszej linii frontu jest ciekawe, szczególnie że wiemy, że jest to linia frontu.
Innych rewelacji nie skomentuję bo nie wiem, ale WhiteCat ma pewnie informacje z pierwszej ręki - pogratulować intela.
Theronth:
--- Cytat: Doom w Październik 24, 2012, 10:38:12 ---Jak chcesz komuś dowalić superami wynajmij PL? :P
--- Koniec cytatu ---
To raczej stara 'myśl polityczna'- czymkolwiek to jest.
Co do nagrania, to śmiać mi się chce jak łatwo te bajeczki łykacie. Tymi samymi słowami Mittani karmił stare NC, a sam Montolio Fountain Coallition. Szkoda tylko, że nagle okazało się, że BIGDEAL, BROSKI i 99 to wymienieni w nagraniu 'faglordzi' i trzeba było wykopać ich z Fontanny gdy przestali być użyteczni, bo potrzebowali pomocy przy obronie swojego SOVa. Jeśli ktokolwiek myśli, że z HR będzie inaczej, to powodzenia.
EDIT: Przypomniałem sobie jeszcze o kampanii na forach TEST, podczas której obrzucono gównem CEO corpa Cryptonim Sleepers, jednego z szefów logistyki i kilku JF-ów, ponieważ był czarny i jego posty nie były 'quality'. Doprowadziła do wykopania całego corpa, a przez kilka następnym tygodni ciężko było w 6VDT-H o cokolwiek innego niż EMP S.
Jabolex:
--- Cytat: Theronth w Październik 24, 2012, 13:42:42 ---Co do nagrania, to śmiać mi się chce jak łatwo te bajeczki łykacie.
Tymi samymi słowami Mittani karmił stare NC, a sam Montolio Fountain Coallition.
Jeśli ktokolwiek myśli, że z HR będzie inaczej, to powodzenia.
--- Koniec cytatu ---
Hm, Kto łyka bajeczki?
Lepiej być nazywanym "pet(y)" czy nie?
A to że w EvE nie ma przyjaciół "na zawsze", to wiemy, oj wiemy...
Więc jak się sytuacja popsuje to znajdziemy sobie inne miejsce, jaki kłopot? (poza logistyką)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej